Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Καινορθόδοξος Χριστιανική Ομολογία Τριαδιανισμού "Η Μ Ε Τ Ο Χ Η"

7
Η Μ Ε Τ Ο Χ Η (συζήτησησυνεισφορές)

Σας απαγορεύουμε στο εξής να διαγράφετε σελίδα Χριστιανικής Ομολογίας. Εάν επαναληφθεί, θα σας καταγγείλουμε στις εισαγγελικές αρχές και θα ζητήσουμε την ποινική σας τιμωρία. Ποιός είστε εσείς να διαγράφετε άρθρο Ιδρυτού και Προκαθημένου Χριστιανικής Ομολογίας χωρίς την άδειά του;;; Παρακαλώ αποκαλύψτε τα στοιχεία σας για να προχωρήσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)
Η Μ Ε Τ Ο Χ Η (συζήτησησυνεισφορές)

Έχω, ασφαλώς, υπόψη την πολιτική της εγκυκλοπαιδικότητος που επικαλείσθε, σύμφωνα με την οποία το εν λόγω άρθρο μου έχει, σαφώς, εγκυκλοπαιδική αξία, διότι είναι άρθρο θεολόγου επιστήμονος και μάλιστα αυτού του ίδιου του Πάππα Ιδρυτού της Ομολογίας που αφορά το θεολογικό επιστημονικό κλάδο της Ιστορίας των Δογμάτων και των Θρησκειών. Υπάρχει, επίσης, παραπομπή στην επίσημη Ιστοσελίδα της Ομολογίας που έχει νόμιμο domain. Έχω ήδη εκτυπώσει το διάλογό μας, την ειδοποίηση ότι η σελίδα μου έχει ήδη διαγραφεί 2 φορές εκ μέρους σας και τη δημοσιευμένη σελίδα μου πριν τη διαγράψετε και την έχω κατεβάσει και σε pdf πριν τη διαγραφή της. Θα σχηματισθεί δικογραφία με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και θα σας παραπέμψω στον εισαγγελέα για λογοκρισία. Σταματήστε αμέσως την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Στη Βικιπαίδεια έχουμε τους κανόνες μας. Αν θέλετε να τους διαβάσετε και να τους καταλάβετε, καλώς. Αν όχι, σας έχω προειδοποιήσει ότι κάποιες συμπεριφορές δεν τις ανεχόμαστε. Τέλος συζήτησης.-

Η Μ Ε Τ Ο Χ Η (συζήτησησυνεισφορές)

Πολύ καλώς. Σας υποβάλω μήνυση.

Η Μ Ε Τ Ο Χ Η (συζήτησησυνεισφορές)

Πολύ καλώς. Θα σας υποβάλω μήνυση. Αυτούς τους κανόνες θα τους εξηγήσετε ενώπιον του Εισαγγελέως. Κανείς δεν είναι και δε μπορεί να λειτουργεί πάνω από το Σύνταγμα και τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η Μ Ε Τ Ο Χ Η (συζήτησησυνεισφορές)

Θα απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη και θα ζητήσω να εξαιρεθείτε και να βγείτε έξω από την αρμόδια ομάδα της Βικιπαίδειας που επεξεργάζεται τα άρθρα. Το εν λόγω άρθρο μου έχει εγκυκλοπαιδικότητα και αφορά την Ιστορία των Δογμάτων και των Θρησκειών. Επίσης, παραπέμπει στην επίσημη Ιστοσελίδα της Ομολογίας. Δε μπορείτε να το αποκλείετε. Αποκαλύψτε μου αμέσως ποιος είστε για να προχωρήσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.