Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Verified Pie (συζήτησησυνεισφορές)

Εχθές προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο ώστε το rounding να παραμένει στα tabs του Πρότυπο:Start tab ΚΑΙ στην έκδοση για κινητά. Τελείως ανεπιτυχώς. Πείραξα -αρκετά- το Πρότυπο:Tab, λίγο το Start tabs, έπαιξα, πειραματίστηκα (ξέρω ότι θα έπρεπε να γινόταν σε πρόχειρο αυτό αλλά με τα πρότυπα προτιμώ να μη βασανίζομαι έτσι) και τώρα χάλασε τελείως το αναφερόμενο πρότυπο (βλ. Προβεβλημένα λήμματα για τσεκάρισμα). Δε ξέρω τι γίνεται τώρα. Αναίρεσα όλα τα edit μου αλλά κάτι πάει στραβά. Τι; (Αν βρεις τι φταίει μετά εξήγησέ μου και πώς ή γιατί δε γίνεται να παραμείνει το rounding στα tabs στο mobile version!).

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Πιθανότατα επειδή στα styles του Minerva υπάρχει κάποιο !important για τα table ή κάτι σχετικό. Εκ των πραγμάτων είναι ένα πανάρχαιο πρότυπο που θα χρειαζόταν να ξαναφτιαχτεί από την αρχή, και το συγκεκριμένο αισθητικό θέμα επουσιώδες για να ασχοληθούμε ιδιαίτερα.

Δεν χρειάζεται να δημοσιεύεις συνεχώς ένα πρότυπο το οποίο επεξεργάζεσαι για να δεις το αποτέλεσμα σε μια άλλη σελίδα. Κάτω από τη δημοσίευση αλλαγών υπάρχει: Προεπισκόπιση σελίδας με αυτό το πρότυπο. Θα συμπληρώνεις μια σελίδα στην οποία περιλαμβάνεται ήδη το πρότυπο, και με «Εμφάνιση προεπισκόπησης» βλέπεις το αποτέλεσμα χωρίς καμία δημοσίευση της επεξεργασίας.

Απαντήστε στο "Βοήθεια (!)(!): Πρότυπο Start tab"