Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Dana Derkint (συζήτησησυνεισφορές)

Γειά σας, Είμαι Ουκρανη από Ντονετσκ μείνω τώρα Θεσσαλονίκη και θέλω να παραθέσω κάποια γεγονότα για το λήμμα Ουκρανία πρόσφατα γεγονότα προ της Ρωσσικής εισβολής την 24/2/22.

Αναγνωρίζουμε ότι έγινε επέμβαση του Πούτιν στην Ουκρανία αλλά επιτρέψετε μου να παραθέσω μια μακροσκελή επιστολή για δημοσίευση επεξηγώντας τα γεγονότα πριν τον πόλεμο που κανένας δεν επιθυμεί. Βρίσκομαι στην Ελλάδα λόγω της δυσβάστακτης ζωής στην πόλη του Ντονέτσκ.


Το σχόλιο μου 1)Η ομιλία του Ρώσου Προέδρου, Βλ. Πούτιν, στις 21/2/22, με την οποία αναγνωρίστηκε από τη Ρωσία η ανεξαρτησία των δύο Ρωσσόφωνων περιοχών της Ουκρανίας,Ντονέτσκ και Λουκάνσκ και η οποία προηγήθηκε της Ρωσσικής στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία, που διεξάγεται εναντίον του ανδρείκελου. Ζελένσκυ βλέπε ΣΑΜΨΩΝ Κ.Δ.Ιούλιος 1974 .

Η αποσιώπηση και το μεγάλο ψέμα.

«Στην ομιλία του ,μεταξύ άλλων ανέφερε:-"Λοιπόν, θα ξεκινήσω με το γεγονός ότι η σύγχρονη Ουκρανία δημιουργήθηκε εξολοκλήρου από τη Ρωσία, πιο συγκεκριμένα τη μπολσεβίκικη, κομμουνιστική Ρωσία», είπε ο Βλ. Πούτιν. Τι ισχύει;

Καταρχάς, όσοι έχουν προσέξει και παλαιότερες τοποθετήσεις του Βλ. Πούτιν, γνωρίζουν πως ο ίδιος διατηρεί και καλλιεργεί μια αντίπαλη εικόνα για την ΕΣΣΔ .


Συνδυάστηκε με ένα ντελίριο .Για πρώτη φορά σε μια παρέμβασή του ο Βλ. Πούτιν συγκέντρωσε ολόκληρη την «πλατφόρμα» επιτιθέμενος τόσο στην νεοναζιστική ΟΥΚΡΑΝΙΑ που τα εφεδρικά τάγματα του Ζελένσκυ όσο και το ΝΑΤΟ και την Δύση , ακόμη και ενάντια στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσσίας που έχει το 18% στην Ρωσσική Δούμα όσο και εναντίον μερικών αντιπολιτευμένων κομμάτων. (παρόλο που μπορεί κανείς να πει ότι οι κομμουνιστές προέτρεπαν τον Πούτιν να αναγνωρίσει τις αυτόνομες Λαϊκές δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουκάνσκ.)Μπορεί κανείς να συναντήσει τον Πούτιν να φτάνει στο σημείο να κατηγορεί την πρώην ΕΣΣΔ , που ιδρύθηκε ως ισότιμη ένωση Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών.

Ερευνητής Αλήθειας (συζήτησησυνεισφορές)

@Dana Derkint Σας έχω στείλει μήνυμα στη σελίδα συζήτησής σας για το θέμα. Εύχομαι πραγματικά να γίνει παρελθόν όλη αυτή η ταλαιπωρία που περνάτε και να επανέλθει η ειρήνη στην περιοχή της Ουκρανίας.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Γειά σας, έχετε τη συμπάθειά μου, αλλά δεν ξέρω γιατί μου γράφετε το παραπάνω. Η Βικιπαίδεια δεν δημοσιεύει επιστολές ή άρθρα γνώμης.

Απαντήστε στο "Ερώτηση από Dana Derkint"