Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Mosmaria (συζήτησησυνεισφορές)

Geraki καλημέρα , θέλω να ανεβάσω σε ένα λήμμα μια φωτογραφία και δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στα εργαλεία. Πώς μπορώ να βρώ την λύσης; Ρωτώ τον καθοδηγητή μου.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Έβαλα μερικές σελίδες βοήθειας και στη δική σου σελίδα συζήτησης. Για τις εικόνες δες Βοήθεια:Εισαγωγή στις εικόνες με τον VisualEditor. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις σημαντικές προειδοποιήσεις στο τέλος του δεύτερου βήματος: δεν μπορείς να ανεβάσεις τυχαίες εικόνες από το ίντερνετ ή αλλού, αλλά μόνο αυτές που έχεις δημιουργήσει η ίδια ή διανέμονται ήδη με ελεύθερη άδεια χρήσης (υπάρχουν και μερικές ειδικές εξαιρέσεις).

Mosmaria (συζήτησησυνεισφορές)

Σε ευχαριστώ, εξακολουθώ και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Από που έχεις την φωτογραφία;

Με ποιο τρόπο προσπάθησες να την ανεβάσεις;

Αν η φωτογραφία δεν είναι ελεύθερο περιεχόμενο και είναι αποδεκτή εξαίρεση, θα πρέπει να περιμένεις 4 ημέρες για να ενεργοποιηθεί η επιλογή. Αν είναι ελεύθερο περιεχόμενο, μπορείς να την ανεβάσεις άμεσα στο Wikimedia Commons (πρόσεχε καλά τον οδηγό, δωρεάν δεν σημαίνει ελεύθερο).

Mosmaria (συζήτησησυνεισφορές)

Δική μου φωτογραφία, από επεξεργασία, εισαγωγή ......

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Δες αυτό το βίντεο-οδηγό

Η άλλη διαδρομή είναι απευθείας στο Wikimedia Commons (που είναι ο οδηγός που περιλαμβάνει και επιλογές για φωτογραφίες που είναι μεν ελεύθερες αλλά όχι δικές μας.

Η τρίτη, είναι να ανεβεί τοπικά, που είναι η επιλογή αν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσεις για κάποιες μη ελεύθερες εικόνες. Αυτή η δυνατότητα θα σου είναι διαθέσιμη μετά από τέσσερις ημέρες και 10 επεξεργασίες.

Mosmaria (συζήτησησυνεισφορές)

Εχω δική μου φωτο (το ποτάμι του χωριού)και προσπαθώ να ανεβάσω, στην περιγραφή βάζω το παρακάτω κείμενο:Ο ποταμός Σακουλέβας διαρρέει και πολλά χωριά. Όπως τον Παπαγιάννη όπου τα παλιότερα χρόνια οι κάτοικοι αξιοποιούσαν για το πότισμα των παρακείμενων  χωραφιών τους.

Δεν μου επιτρέπει με τίποτα. Εχω απογοητευτεί δεν σου κρύβω από την διαδικασία, ξεκίνησα με ενθουσιασμό αλλά βλέπω ότι δεν προχωράει!

Απαντήστε στο "Ερώτηση από Mosmaria (2)"