Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

Zoigourgioti (συζήτησησυνεισφορές)

Ως φοιτήτρια πτυχιακών σπουδών μου ανατέθηκε εργασία στην οποία σκοπός είναι η δημιουργία λήμματος σε κώδικα. Ζητούμενα είναι η χρήση όσο το δυνατόν περισσότερων προτύπων και εντολών επισημείωσης τα οποία με τις επεξεργασίες σας τα μειώνετε συνεχώς .(Θέμα Υποβρύχιο Σφηνάκι)

Υ.Γ Πραγματικά κάντε όσες αλλαγές θέλετε σε βάθος χρόνου όμως, (αν και μετά τις επεξεργασίες δεν βγαίνει πολυ νόημα στην εισαγωγή ) δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ (καθώς το περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί για νέους χρήστες δεν είναι και το πιο φιλικό θα έλεγα)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Σεβαστό, αλλά η ΒΠ δεν είναι χώρος για την χρησιμοποιείται για τις πτυχιακές εργασίες σας, δεν είναι πεδίο δοκιμών. Στην εισαγωγή σαφώς και δεν βγαίνει νόημα αφού δεν την γράψατε σύμφωνα με τον τρόπο που γράφουμε τα λήμματα. Το περιβάλλον για νέους χρήστες είναι πάρα πολύ φιλικό - σας διαβεβαιώ - εφ΄όσον ξέρουν και αποδέχονται τους κανόνες του εγχειρήματος.

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητή μου κυρία Στρουμπούκη - καλή μου κυρία συνάδελφε!

Κανένας δεν αμφισβητεί στο ότι η Βικιπαίδεια ΕΙΝΑΙ φιλική για τους (νέους) χρήστες.

Αλλά επιτρέψτε μου όμως να διαφωνήσω μαζί σας, ευγενική κι έμπειρη κυρία συνάδελφε.... Η Βικιπαίδεια είναι ΚΑΙ πεδίο δοκιμών ΚΑΙ για τις διπλωματικές (πτυχιακές) εργασίες των ανθρώπων.

Καλή μου κυρία Στρουμπούκη, αν οι παλαιότεροι (ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!) δεν βοηθήσετε τους νέους βικιπαιδιστές μας, πώς θα μάθουν; Πώς θα βοηθηθούν από τα λάθη τους, ώστε να μάθουν - να μάθουμε;

Δοκιμή, λοιπόν.

Και.... Κυρία συνάδελφε - Γουργιώτη, αυτή την φορά, σας καλωσορίζουμε στο εγχείρημα, έτσι κι αλλιώς. Μα κυρία Γουργιώτη, θα πρέπει και οι νεοεισερθέντες να βλέπουν - βλέπουμε - τις αλλαγές, επί τόπου.

Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε εγκυκλοπαίδεια. Δεν γίνεται να μείνει το οτιδήποτε σε μη αλλαγή......

Εγώ θα (επιτρέψτε μου) "τρίψω" την μούρη μου, όταν θα ξεκινήσω τα λήμματα. Και ξανά, και ξανά.

Ευγενικές μου κυρίες, θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη για την παρέμβαση, εν πάση περιπτώσει, και να ευχαριστήσω όσους με διάβασαν ως το τέλος.

Εύχομαι οι πτυχιακές να είναι το εφαλτήριο για την επεξεργασία των βικιπαιδιστών εις το διηνεκές.

Απαντήστε στο "Σχετικά με τις επεξεργασίες..."