Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Γεωργία Μαρία Παπαδοπούλου (συζήτησησυνεισφορές)

Στο λημμα μου η παραπομπη 1 και 2 δεν θα επρεπε να υπαρχει αλλα δεν με αφηνει να την σβησω απο πουθενα τι μπορω να κανω

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Έρχονται αυτόματα από τα Wikidata, μέσω του πλαισίου πληροφοριών. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που θέλεις να μην υπάρχουν;

Με την ευκαιρία, μην βάζεις σύνδεσμους προς αγγλικά λήμματα, άφησέ τους να δείχνουν στην ελληνική βικιπαίδεια, ακόμη και αν δεν υπάρχουν τα λήμματα (Βικιπαίδεια:Κόκκινος σύνδεσμος). Για παράδειγμα τα bubble short και quickshort υπάρχουν και στα ελληνικά.

Γεωργία Μαρία Παπαδοπούλου (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, άρα αν αλλάξω αυτές τις λέξεις για να παραπέμπουν στα ελληνικά λήμματα αντίστοιχα θα είναι όλο το υπόλοιπο σωστό ή χρειάζεται μετατροπές; γιατί και στο infobox κάποια πράγματα στα αγγλικά που είχα βάλει έχουν αλλάξει μόνα τους σε ελληνικά και έχουν γίνει μπλε( σε πάνε στο αντίστοιχο λήμμα) εκεί δεν πρέπει να πειράξω κάτι εφόσον έχει διορθωθεί μόνο του δηλαδή? Επίσης στις παραπομπές 1 πρώτη είναι εντάξει απλά η δεύτερη που έχει μπει για το Infobox από ότι είδα δεν έχει σχέση με τον άνθρωπο για τον οποίο γράφω, έτσι νομίζω!

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, απλά κάντο. Καλύτερα να μην πειράξεις το infobox, θα διορθωθεί με τον καιρό. Για την δεύτερη παραπομπή του infobox (3η αυτή τη στιγμή) στην ουσία το λογισμικό έπρεπε να δίνει τον σύνδεσμο http://thepeerage.com/ αλλά θα πρέπει να διορθωθεί πιο βαθιά.

Για ότι αφορά την πρώτη παραπομπή που έχεις βάλει, προς το λήμμα στην αγγλική Βικιπαίδεια, θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν χρησιμοποιούμε ποτέ ως πηγή (και άρα δεν βάζουμε ποτέ παραπομπή) την ίδια την Βικιπαίδεια. Διαφορετικά θα ήταν «-αυτό είναι έτσι, -ποιος το λέει αυτό; -εγώ».

Απαντήστε στο "Ερώτηση από Γεωργία Μαρία Παπαδοπούλου (2)"