Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

GinnyChain (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τη διαγραφή δύο λημμάτων μου και συγκεκριμένα για το «Ψηφιακό δίδυμο» και την «Ανάλυση μεγάλων δεδομένων» με την αιτιολογία Γ12: Σαφής παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Είμαι απολύτως σίγουρη πως έκανα τις απαραίτητες παραπομπές, όπου χρησιμοποίησα κείμενο άλλων. Και επίσης η ανάρτηση των λημμάτων αυτών ήταν αποτέλεσμα κόπου μου με τις απαραίτητες παραπομπές, πηγές, εξωτερικούς συνδέσμους, τον οποίο απλώς διαγράψατε. Είμαι σίγουρη πως θα μπορούσατε σε πρώτη φάση να επισημάνετε τις παρατηρήσεις σας, για να προβώ στις απαραίτητες βελτιώσεις πριν πατήσετε το κουμπί της διαγραφής.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Είχατε μεταφράσει επακριβώς από τις πηγές, κάτι που συνιστά παραβίαση πνευματικών δεδομένων και δεν επιτρέπεται. Μπορείτε όμως να μεταφράσετε τα αντίστοιχα λήμματα από την αγγλόφωνη Βικιπαίδεια.

GinnyChain (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω πρόσβαση στα διαγραμμένα λήμματα, ώστε να κάνω τις απαραίτητες βελτιώσεις; Τα συγκεκριμένα λήμματα αποτελούν αντικείμενο ακαδημαϊκής εργασίας μου και θα τα δημιουργήσω πάλι

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Θα ήταν πιο χρήσιμο να μεταφράζατε από το αγγλικό (ή όποια άλλη γλώσσα της Βικιπαίδειας).

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα και από εμένα. Μπράβο για τα τεχνολογικά λήμματα που φτιάχνεις- αποτελούν λήμματα που πλέον είναι απαραίτητα- απλά θα σε παρακαλούσα αν μπορείς να προσθέτεις περισσότερα στοιχεία στο λήμμα.

GinnyChain (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ @NikosLikomitros

Έχεις δίκιο, αλλά στόχος της εργασίας μου είναι η δημιουργία καμιά πενηνταριά λημμάτων, οπότε «θυσιάζεται» η ποιότητα για την ποσότητα. Ελπίζω τουλάχιστον να αποτελέσουν βάση για τον εμπλουτισμό τους από οποιονδήποτε ή και από εμένα σε μεταγενέστερο χρόνο.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

@GinnyChain: Ναι, έστω και ένα μικρό αλλα ολοκληρωμένο λήμμα είναι μια πολύ καλή βαση. Αν προσέξεις έχουμε θεμελιώδη λήμματα με 3 και 5 γραμμές. Και πολύ σημαντικά. Αυτό είναι το καλό βέβαια, αλλά επίσης θα υπάρχει και ένα κοινό που θα διαβάζει τα λήμματα σου επίσης.