Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

MarizaZ (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, έχω ολοκληρώσει την συγγραφή ενός λήμματος στο πρόχειρο και δεν βρίσκω τον τρόπο να το μεταφέρω σε κανονική σελίδα (δεν ξέρω αν χρησιμοποιώ τη σωστή ορολογία).

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα.

Για να το κάνεις λήμμα:

Πήγαινε στον Οδηγό νέου λήμματος (περιλαμβάνεται σε αυτά που σου έδωσα, θα σου σύστηνα να τον ξεκινήσεις από την αρχή. Βάλε στη φόρμα «Οικιστικά κοινά» και ξεκίνα την δημιουργία.

Άνοιξε ταυτόχρονα και την επεξεργασία του προχείρου σου. Κάνε επιλογή όλου του κειμένου από τον ένα επεξεργαστή και αποκοπή, μετά επικόλληση στον επεξεργαστή του λήμματος. Είναι σημαντικό να αντιγράψεις από την επεξεργασία, αλλιώς θα αντιγραφεί μόνο το κείμενο χωρίς την μορφοποίηση (σύνδεσμοι, παραπομπές, κλπ).

Ακολούθως είναι η κανονική διαδικασία, "δημοσίευση", κλπ.

MarizaZ (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Φαίνεται ότι το τελευταίο 24ωρο (μάλλον) δημιουργήθηκε ένα νέο λήμμα με τον ίδιο τίτλο, μαλλόν αυτός είναι ο λόγος που δεν φαίνεται η δυνατότητα αυτή.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Α! Τότε απλώς συγχώνευσε περιεχόμενο από το πρόχειρό σου στο ήδη υπάρχον λήμμα. Η διαδικασία είναι (τεχνικά) η ίδια, θα έχεις ανοικτές και τις δύο επεξεργασίες. Φυσικά θα χρειαστεί και επιμέλεια του τελικού κειμένου για να υπάρχει συνοχή και μια φυσιολογική ροή.

MarizaZ (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Καλή συνέχεια!

Απαντήστε στο "Μεταφορά λήμματος από το πρόχειρο"