Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Eurofan2000 (ιστορικό)
ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Το αγγλικό λήμμα για τη φράση αλβανικός εμφύλιος πόλεμος έχει πηγή την ίδια που έχει και το ελληνικό, δηλαδή τη δήλωση της Φουρέιρα. Η Φουρέιρα έτσι απέδωσε τις αναταραχές στην Αλβανία και καλά έκανε γιατί έτσι τις προσέλαβε. Η αιτία των αναταραχών (που λανθασμένα η Αγγλική Βικιπαιδεία - που δεν είναι το Ευαγγέλιο) ονόμασε αλβανικός εμφύλιος πόλεμος προήρθαν από το Σκάνδαλο των Πυραμίδων, το οποίο αναφέρει και το αντίστοιχο αγγλικό λήμμα. που αυγκεκριμένα γράφει sparked by pyramid scheme failures. The government was toppled and more than 2,000 people were killed. It is considered to be either a rebellion, a civil war, or a rebellion that escalated into a civil war.

Οπότε μην αναιρείς πλέον τις επεξεργασίες μου. Α! ξέχασα...δεν μπορείς πια!!!

Eurofan2000 (συζήτησησυνεισφορές)

Εχει γινει εμφυλιος στην Αλβανια κοπελα μου, εχω κολλητο απο Αλβανια και μου εχει πει πως εγιναν τα γεγονοτα ενα προς ενα, αν εσυ εισαι ημιμαθης ή για λογους που εσυ ξερεις μονο δε θες να δεις την πραγματικη οπτικη των πραγματων δικο σου προβλημα, οχι δικο μου. Υπαρχουν ενα καρο πηγες στο ιντερνετ που το αποδεικνυουν, οχι μονο οταν μιλαμε για τη Φουρειρα και την καθε Φουρειρα αλλα και σε πιο γενικο πλαισιο (αν και δεν ηταν αυτο το θεμα). Και επειδη αν κρινω απο το τελευταιο μαλλον εσυ ευθυνεσαι για τη φραγη μου δε θα πω πολλα, μονο το οτι εισαι για λυπηση. Αλλη φορα οταν εχεις στη ζωη σου θεμα με καποιον να το επιλυεις μονο απο αυτον τον καποιον και να μη βαζεις τριτους στη συζητηση, a daily's reminder απλα :*

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

καλά, καλά τώρα που θα έχεις χρόνο διάβασε την πολιτική της Βικιπαίδεια

Eurofan2000 (συζήτησησυνεισφορές)

Την εχω διαβασει ηδη, δεν περιμενα την καραντινα για αυτο ;) το ο,τι δινεις παιρνεις το χω γενικα ως κανονα στη ζωη ανεξαρτητως περιβαλλοντος.

Απαντήστε στο "Παρατηρήσεις"