Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΔώραΣτρουμπούκη/Structured Discussions Archive 1

PISUM DERI (συζήτησησυνεισφορές)

@PISUM DERI

Κυρία Στρουμπούκη σχετικά με το λήμμα παπά-Σταύρος Κ. Τσάμης ποιές πληροφορίες θεωρείτε ότι δεν αποδεικνύονται από τις πηγές , τις παραπομπές και την βιβλιογραφία που εκτίθενται στο σχετικό λήμμα , ώστε να έχω την δυνατότητα να είμαι συγκεκριμένος επειδή πρόκειται περί πολύ ευαίσθητου θέματος για όλη την Δυτική Μακεδονία που απαιτεί λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

θα σας απαντήσω σε λίγο, στη σελίδα συζήτησης του λήμματος

PISUM DERI (συζήτησησυνεισφορές)

Κα Στρουμπούκη

Θα προσθέσω τις πηγές μου σε κάθε επισήμανσή σας με την σημείωση ότι κάποιες πληροφορίες του λήμματος προέρχονται από προφορικές μαρτυρίες του αδελφού του παπα-Σταύρου Τσάμη , Λάζαρου Τσάμη που είναι ο παππούς μου. Δεδομένου ότι τα δύο αδέλφια δρούσαν συνωμοτικά , σε Οθωμανικό έδαφος, απέναντι ικανών και δραστήριων αντιπάλων γραπτές μαρτυρίες [όχι για όλα τα θέματα] υπάρχουν στο αρχείο του Υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα και στην πατρική μου κατοικία στην Φλώρινα , όπου όμως η πρόσβασή μου είναι προς το παρόν προβληματική λόγω covid. Πιστεύω ότι σύντομα θα συμπληρώσω τα όποια κενά.

Θερμή παράκληση , επειδή ως συγγενής του , είμαι σε δύσκολη συναισθηματική θέση να κρίνω ποιές πληροφορίες είναι εκ περισσού θα ήθελα μια εκ μέρους σας επισήμανση αυτών ώστε να προχωρήσω στο συμμάζεμα του λήμματος όπως μου υποδεικνύετε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

PISUM DERI

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Τις πληροφορίες που έχετε από προφορικές μαρτυρίες δυστυχώς δεν μπορείτε να τις προσθέσετε, ούτε αυτές που υπάρχουν στα αρχεία του Υπουργείο Εξωτερικών ή στο πατρικό σας σπίτι, εφόσον δεν έχουν δημοσιευτεί πρώτα κάπου αλλού. Όσο για το συμμάζεμα θα σας υποδείξω τη γνώμη μου στην σελίδα συζήτησης του λήμματος.

Απαντήστε στο "παπα- Σταύρος Κ.Τσάμης"