Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Βικιπαίδεια:Λημματογράφηση για τις γλώσσες και την γλωσσολογία

4
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Μπορείς να προσθέσεις μια σχετική μπάρα και για αυτό; Είναι διαγωνισμός που θα διοργανώσω για τις επόμενες 3 εβδομάδες, με την ευκαιρία και της ημέρας ελληνικής γλώσσας, αλλά δεν έχω τη τεχνική δυνατότητα.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Δες λίγο το email σου

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Κοίταξε λίγο τα μηνύματα της λίστας, ρωτώ συγκεκριμένα ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουμε τελικώς ως προς τον γλωσσολογικό μαραθώνιο.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα και πάλι. Ρωτώ αν θα μπορούσες να αναλάβεις την προσθήκη της μπάρας προώθησής του μαραθωνίου γλωσσών (σε ένα λιτό σχέδιο για να μην παίρνει πολύ χώρο και κουράζει, έχω ένα μικρό προσχέδιο στην σελίδα στην αγορά), μιας και έχει ήδη ξεκινήσει.

Έχω στείλει σε μήνυμα τον λόγο για τον οποίο οργάνωσα τον μαραθώνιο μετά τις εποικοδομητικές ενστάσεις. Έχω και μια εμπιστοσύνη προς αυτό ότι και τα δύο θα πάνε καλά και δεν θα επηρεάσει σημαντικά τον μαραθώνιο ζωτικών (και ο γλωσσικός έχει άλλα ζωτικά για φτιάξιμο).

Ίσως φαίνομαι λίγο ενοχλητικός αναφορικά με τον γλωσσικό μαραθώνιο τελευταία (λόγω και της συζήτησης που έγινε στη λίστα), αλλά είναι καλή ιδέα για να εμπλουτιστεί το εγχείρημα και δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.

Απαντήστε στο "Βικιπαίδεια:Λημματογράφηση για τις γλώσσες και την γλωσσολογία"