Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Άλαν13

Πολυτεχνειο

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον Άλαν13
Αιτία: 6
3
VictorGR (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπερα. Για ποιο λογο αφαιρειτε τις προσθηκες που κανω; Εψαξα στο λημμα και δεν υπαρχει αλλου αναφορα στα γεγονοτα που παρεθεσα. Νομιζω οι προσθηκες μου ειναι αμεσα συνδεδεμενες με το θεμα και ειναι πληροφοριες μεγαλης βαρυτητας.

Dipa1965 (συζήτησησυνεισφορές)

VictorGR, παρακαλώ μείνετε σε ό,τι αναφέρουν οι πηγές του λήμματος ή οι νέες (και αξιόπιστες, σύμφωνα με την πολιτική πηγών του εγχειρήματος την οποία παρακαλώ θερμά να διαβάσετε προσεκτικά) πηγές που θα φέρετε σε αυτό. Επίσης, καλό θα ήταν τις όποιες αντιρρήσεις σας να τις εκθέσετε στη συζήτηση του λήμματος. Ειδικά σε τέτοια θέματα όπως η εξέγερση του Πολυτεχνείου πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ευχαριστώ.

VictorGR (συζήτησησυνεισφορές)

Dipa 1965 Τα γεγονοτα που παρεθεσα δεν ειναι αμφισβητουμενα και ουτε ειναι προσωπικες εικασιες. Ειναι ιστορικα στοιχεια που ειναι μη αμφισβητουμενα. Η πιο σημαντικη συνεπεια της εξεγερσης ηταν η ανατροπη του δικτατορα Παπαδοπουλου απο τον Ταξιαρχο Ιωαννιδη. Ειναι εγκληματικο να αποκρυπτεται αυτη η πληροφορια καθως ακολουθησε μια αλυσιδα γεγονοτων που οδηγησε στην εισβολη στην Κυπρο. Ολα αυτα ειναι αμεσα συνδεδεμενα με το λημμα και η αποκρυψη τους αναποφευκτα οδηγει σε συνειρμους που ερχονται σε ρηξη με την αμεροληψια και την αντικειμενικοτητα της Βικιπαιδειας. Παρακαλω αν δεν σας αρεσει η διατυπωση μου, μορειτε να γραψετε το κειμενο με δικα σας λογια, αλλα χωρις να αποκρτυπτετε τα ιστορικα γεγονοτα που παρεθεσα. Ευχαριστω