Συζήτηση χρήστη:Άλαν13

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!

Γεια σου Άλαν13, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια!

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Χρησιμοποίησε την βοήθεια για ό,τι απορία έχεις. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων
Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Εισαγωγή στη Βικιπαίδεια
Μερικές ιδέες
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:

Μπορείς να με ρωτήσεις ότι χρειάζεσαι στη δική μου σελίδα συζήτησης. Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Μια παράκληση: Αν μπορείς και επιθυμείς συμπλήρωσε αυτό το πολύ μικρό ερωτηματολόγιο που δεν θα σου πάρει πάνω από ένα λεπτό: https://blog.wikimedia.gr/new-users-form-2020/

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή!geraki (συζήτηση) 00:51, 17 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)

Πρωτάθλημα Ελλάδας πετοσφαίρισης ανδρών

Καλησπέρα. Τι εννοείς με το σχόλιο αυτό στη σύνοψη επεξεργασίας; —Ah3kal (συζήτηση) 09:59, 13 Ιουλίου 2020 (UTC)

Δε πάει σε σένα αυτό πάει στον άλλο , αυτός ξέρει!

Άλαν13 (συζήτηση) 10:04, 13 Ιουλίου 2020 (UTC)

Καλησπέρα, η χρήση χαρακτηρισμών στις συνόψεις επεξεργασίας δεν βοηθάει. Απλή αναίρεση χρειάζεται ή επεξήγηση εντός της σύνοψης επεξεργασίας, χωρίς όμως χαρακτηρισμούς. Και ας τους χρησιμοποιεί ο άλλος, δεν υπάρχει λόγος να πέφτεις σε τέτοιο επίπεδο. --🇫🇷 Glorious 93 συζήτηση 18:47, 13 Ιουλίου 2020 (UTC)