Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Κακοδιαχείριση από μέρους σου

2
Άλαν13 (συζήτησησυνεισφορές)

Θεωρείς ότι η "λύση" που έδωσες είναι η ενδεδειγμένη ή για μια ακόμη φορά προτίμησες να κάνεις ότι θα έκανε και ένα ρομπότ . Επανέφερες το λήμμα στην εκτρωματική κατάσταση που το βρήκα που του είχε αφήσει ο Di canio μαζί με τις πινελιές του Anemonik (συζήτηση  συνεισφορά) , με άκυρες βαθμολογίες λες και δεν υπήρξε και ποτέ απόφαση του CAS , με μη εγκυκλοπαιδικές παραγράφους όπως αυτή με τα Στατιστικά και κυριώς με παρουσίαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ-Ξάνθης μέσα από τη ματιά των μέσων της μια πλευράς , αυτή του Μαρινάκη. Απόσπασμα από παραπομπή ο Θεός να την κάνει που άφησες από τα ΝΕΑ του Μαρινάκη :

"Επιβεβαιώθηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. ΠΑΟΚ και Ξάνθη γλίτωσαν τον υποβιβασμό με κυβερνητική παρέμβαση. ΠΑΟΚ και η Ξάνθη είναι… ένα. Εχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Εχουν κοινή επιρροή. Εχουν κοινό ταμείο. Αποδείχθηκαν για ακόμη μία φορά ένοχη πολυϊδιοκτησίας.Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, λοιπόν, έβαλε τέλος στο αφήγημα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και διατήρησε τις πρωτόδικες ποινές των δύο ΠΑΕ. Με τον ΠΑΟΚ να χάνει 7 βαθμούς και την Ξάνθη 12, καθώς πέραν της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας, τιμωρήθηκε με αφαίρεση επιπλέον πέντε βαθμών για τη μη δήλωση της αλλαγής της μετοχικής της σύνθεσης.Με βάση το σκεπτικό της Εφέσεων της ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη διατηρούν το δικαίωμα να προσβάλουν την απόφαση στο ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης, το περίφημο «CAS». Και μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες εάν οι δύο ΠΑΕ θα προσφύγουν, απλά και μόνο για τα μάτια του κόσμου ή επειδή… βολεύτηκαν από τη μικρή ποινή που τους επιβλήθηκε, θα την κρατήσουν και θα πάνε παρακάτω."

Και όλα αυτά τα άφησες ενώ έχει γίνει γνωστή και η τοποθέτηση του CAS. Δηλαδή η λύση που έδωσες είναι να κλειδωθεί το λήμμα για μερικές μέρες και μετά τι θα κανεις ? Με τις πινελιές του Ανεμονικ η λύση που έδωσες ποια είναι ? Ως πότε και καλά θα τον έχετε αποκλεισμένο και θα καταστρέφει τα λήμματα ανεξέλεγκτα με επεξεργασίες απο ψευδοIPs? H ζημιά που έχει προκαλέσει στο σύνολο των αθλητικών λημματων εδω και τουλάχιστον ένα χρόνο είναι τεράστια , αλλά εσύ εκει . Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποφασίσετε να αποκλείσετε ακόμα και γκάμα ΙP προκειμένου να σταματήσει ? Και αν αδυνατείς να κλειδωσεις όλα τα αθλητικα λημματα μονο για χρηστες , το λήμμα με τον Ολυμπιακο μια χαρα το εχεις προστατεψει , στα υπολοιπα εχεις αφησει να γίνεται το ελα να δεις ! Ξεφτίλα τόσο καιρό να μην έχεις κάνει κάτι για αυτό το θέμα και τώρα να έρχεσαι να κάνεις το ρομπότ , οχι δε θελουμε να διαβάζουμε για το γκολ του Ελ Αραμπι και τις πασες που ανταλλαξαν στο λημμα του Αποστολου Νικολαιδη , να διαβαζουμε την υποθεση ΠΑΟΚ Ξανθης ακριβως με την αναγνωση που κανει το ΜΕGA του Μαρινακη , να διαβάζουμε τα posts του Καραπαπα στη ΠΑΕ Παναθηναικος μα ελεος ρε ΓΑΜΩ. Αν είναι δυνατόν , τι να πω .

Άλαν13 (συζήτησησυνεισφορές)

Φυσικά και δεν απαντάς , λογικό να απαντήσεις να πεις τι ?