Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Giwnitsakhs (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ να αποκαταστήσετε το εκτενές ιστορικό της συνεισφοράς μου στο λήμμα, γιατί με τις ενέργειές σας έχει χαθεί.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)
ManosHacker (συζήτησησυνεισφορές)

Το ιστορικό της συνεισφοράς του χρήστη λείπει, (με ευθύνη διαχειριστικής πράξης δεν έχει σβηστεί το ιστορικό αλλά έχει αφεθεί ως ανακατεύθυνση), και δεν υπάρχει καν αναφορά στον χρήστη με cc-by-sa. Ουσιαστικά γίνεται απόκρυψη της συνεισφοράς του κύριου συντάκτη του λήμματος. Αποφεύγετε για κάποιον λόγο τη συγχώνευση των ιστορικών των δύο σελίδων;

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Στο σύνδεσμο που υποδεικνύω παραπάνω και εμφανίζεται στην κορφή του ιστορικού του λήμματος αναφέρει το εξής: Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διαφάνι Κάρπαθου της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες). Υπάρχει αναφορά στην άδεια και σύνδεσμος στο ιστορικό συνεισφορών.

Γενικότερα αποφεύγονται οι συγχωνεύσεις ιστορικού καθώς δημιουργούν μπέρδεμα στο ιστορικό του λήμματος. Ανακατεύονται ετεροχρονισμένες επεξεργασίες και δεν είναι εύκολη η παρακολούθησή της εξέλιξης ενός λήμματος. Το ίδιο γίνεται και στις μεταφράσεις όπου πλέον δεν εισάγεται το ιστορικού του λήμματος αλλά παρέχεται σύνδεσμος μέσω του προτύπου "ενσωμάτωση κειμένου.

Παρατηρώ ωστόσο ότι μόνο μου λάθος - παράλειψη, και ζητώ συγνώμη για αυτό, είναι ότι όταν συγχώνευσα το κείμενο δεν ανέφερα στη σύνοψη επεξεργασίας ότι πρόκειται για κείμενο που προήλθε από την άλλη σελίδα.

Εφόσον υπάρχει επιμονή ως προς τη συγχώνευση και το ιστορικό του άλλου λήμματος είναι σχετικά απλό θα προχωρήσω σε αυτή.

Απαντήστε στο "Ιστορικό για Διαφάνι Καρπάθου"