Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Nikosgranturismogt

Υπάρχει σχολείο Βικιπαίδειας;

4
NickBlamp (συζήτησησυνεισφορές)
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Πολύ καλό και ποιοτικό λήμμα. Περιέχει πληθώρα παραπομπών και αρκετό κείμενο, δίνοντας στον αναγνώστη μια πλήρη εικόνα για την εταιρεία. Για το σχολείο Βικιπαίδειας, δες εδώ. Τα μαθήματα δεν έχουν αρχίσει ακόμα, ξεκινούν όμως συνήθως κάποιον μήνα του φθινοπώρου ή του χειμώνα συνήθως. Τα τακτικά γίνονται για ενήλικες ενώ περιστασιακά γίνονται προγράμματα και σε μαθητές.

NickBlamp (συζήτησησυνεισφορές)

Ποια η γνώμη σου για το λήμμα Channel 9; Χτένισα όλον τον ιστό για να βρω παραπομπές για το λήμμα (το οποίο εμπεριέχει πάνω από 220!). Και νομίζω ότι έχω βάλει ότι είναι ουσιώδες (τις ώρες των εκπομπών έβαλα για το 2005-2006, αφού τότε πρωτοεξέπεμψε ο σταθμός με την σημερινή ονομασία και υπάρχουν τεύχη της εφημερίδας Το Βήμα που τις επιβεβαιώνουν, ενώ νομίζω ότι είναι απαραίτητο να γίνεται λόγος για όλες τις εσωτερικές εκπομπές του, με την κατάλληλη μορφοποίηση και αναφορά παρουσιαστή/παρουσιάστριας of course).

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Από ένα κοίταγμα, βρίσκω ότι το λήμμα είναι εξαιρετικά καλό, τεκμηριωμένο και δίνει πληρέστατη εικόνα στον αναγνώστη για το κανάλι. Και απ'ότι βλέπω, έτσι είναι και στα αγγλικά. Συγχαρητήρια για το έργο σου στην σελίδα.