Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glucken123/Structured Discussions Archive 2

Προσωπική επίθεση/χαρακτηρισμοί

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον Glucken123
Αιτία: Classic
11
Diu (συζήτησησυνεισφορές)

Για αυτή την επεξεργασία σου (επιθετικό ύφος και πολεμικό κλίμα, τραμπούκοι, επιμονή στην αναπόδεικτη κατηγορία περί σύγκρουσης συμφερόντων, ανακοίνωση διορθωπολέμου) μία εβδομάδα φραγή. Στο έχω ξαναπεί: χαιρόμαστε όλοι που συνεισφέρεις και φροντίζεις την βικιπαίδεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Καλή συνέχεια.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Ντροπή σου Diu, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Έχεις χάσει το μέτρημα, αλλά θα το βουλώσω εδώ μην πω καμιά πιο βαριά κουβέντα και ανέβει η φραγή μου. Είναι πλέον εμφανής η κατάρχηση εξουσίας και οι μεροληπτικές σου φραγές σε συνδυασμό με την ανεκτική συμπεριφορά απέναντι σε διάφορα καλόπαιδα της ΒΠ. Απλώς μου την έχεις συνεχώς στημένη στη γωνία, δεν εξηγείται αλλιώς.

Diu (συζήτησησυνεισφορές)

Μα δεν χρειάζεται να στην έχω στημένη στη γωνία, αφού ούτως ή άλλως χρησιμοποιείς προσωπικούς χαρακτηρισμούς συνεχώς. Σε προειδοποιώ την μία μέρα και σου ζητώ ευγενικότατα να τα αφαιρέσεις (όταν θα μπορούσα κάλλιστα να σου επιβάλω κατευθείαν φραγή βάσει του - ανω των 20 φραγών- ιστορικού σου και να μην διαμαρτυρηθεί κανείς), τα αφαιρείς και την επόμενη ημέρα πηγαίνεις και αποκαλείς τους άλλους τραμπούκους και τους προειδοποιείς για διορθωπόλεμο (!). Εσένα να κατηγορείς για τις φραγές που έχεις δεχτεί από όλο το φάσμα των διαχειριστών, όχι έμενα.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Τρικυμία εν κρανίω! Είσαι ο ίδιος που έχεις κάνει λόγο για τουλάχιστον 3-4 άδικες φραγές από άλλους διαχειριστές σε μένα. Τώρα χρησιμοποιείς ολόκληρο το φάσμα τους για να δικαιολογήσεις νέα φραγή που μου έριξες επειδή προειδοποίησα επιθετικότατο χρήστη (που μας αποκαλούσε και κιτρινιστές!!) για διορθωπόλεμο, την ίδια ώρα που ο ίδιος έχει οδηγήσει σε διορθωπόλεμο και ακραίο POV σε τρία λήμματα χωρίς καν να τον φράξεις; Δηλαδή τη χαρίζεις σε κάποιον και την τρώω εγώ; Ποιόν δουλεύεις ρε Diu; Η αστεία επίκληση σε γνωστό group διαχειριστών που μου είχε ρίξει μέχρι και αόριστη φραγή πιάνεται άραγε; Αυτή είναι η αξιοπιστία σου; Που πριν λίγες ημέρες και πάλι έφραξες λανθασμένα για ένα μήνα(!!!) για ομοφοβικό και καλά λόγο; Το πήρες πίσω ευτυχώς, αλλά όχι και να λες ότι ΔΕΝ μου την έχεις στημένη.

Τουλάχιστον μπες σοβαρά και παραδέξου ότι είναι πλέον μεροληπτική η στάση σου, όχι αστειότητες όπως η παραπάνω. Και κάπου έλεος ρε φίλε.

Diu (συζήτησησυνεισφορές)

Ακριβώς αυτό επισήμανα ανωτέρω όταν έγραψα ότι έχεις δεχτεί φραγή από όλο το φάσμα των διαχειριστών: ότι δηλαδή πλην ένα/δύο διαχειριστών που έχουν προβληματική συμπεριφορά και συνεισφορά, έχεις δεχτεί φραγή και από όλους τους υπόλοιπους (Cubicstar, Geraki, kalogeropoulos, legion, markellos και εμένα). Προφανώς θεωρείς ότι στην έχουν στημένη όλοι οι διαχειριστές. Ε τι να προσθέσω σε αυτό; Κάνε ό,τι νομίζεις.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι, είπα ότι εσύ μου την έχεις στημένη -- όχι όλοι οι διαχειριστές. Η παραπάνω φραγή είναι απαράδεκτη. Μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, αν είναι δυνατόν.

Diu (συζήτησησυνεισφορές)

Ειρωνικό βέβαια ότι πριν δύο ημέρες σε προειδοποίησα να αφαιρέσεις τον χαρακτηρισμό "φρούτο" για άλλον χρήστη, χαρακτηρισμό, για τον οποίο στις 5 ιανουαρίου είχες δεχθεί (ορθά) μιας εβδομάδας φραγή. Έτσι για να αντιλαμβανόμαστε το πόσο στημένη στην έχω.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Εάν δεν μου την έχεις στημένη, γιατί δεν φράζεις τον χρήστη που αποκάλεσε προπαγανδιστές και κιτρινιστές όσους διαφωνούν για τον Τζήμερο; Υποσχέθηκα διορθωπόλεμο εάν συνεχίσει να διατάζει για το πως πρέπει να γράφουμε και τι θα συμπεριλαμβάνουμε στο λήμμα. Πού είναι η παρέμβαση σου ρε Diu; Προηγουμένως άφηνες τον Σχολαστικό να εκτοξεύει καταγγελίες εναντίον μου επί ένα μήνα στη σελίδα του, χωρίς ΚΑΝ να τη κλειδώσεις; Τελικά σε πείραξε η υπόσχεση μου για διορθωπόλεμο; Αυτό ήταν που οδήγησε σε φραγή μίας εβδομάδας;

Diu (συζήτησησυνεισφορές)

Το τι οδήγησε στην φραγή μιας εβδομάδας το έγραψα ξεκάθαρα έτσι ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες: "(επιθετικό ύφος και πολεμικό κλίμα, τραμπούκοι, επιμονή στην αναπόδεικτη κατηγορία περί σύγκρουσης συμφερόντων, ανακοίνωση διορθωπολέμου)". Για τον χρήστη που αναφέρεις, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν έχει δεχτεί 20 φραγές και αμέτρητες προειδοποιήσεις, του ζήτησα να προχωρήσει σε αφαίρεση των χαρακτηρισμών, όπως ζήτησα και από εσένα το ίδιο παρόλο που για το ίδιο χαρακτηρισμό (φρούτο) είχες δεχτεί μια εβδομάδα φραγή από άλλον διαχειριστή. Αλλά κατα τ'άλλα στην εχω στημένη κλπ. Για τον σχολαστικό μόνο εσύ ασχολήσε χωρίς κανένα λόγο. Αλλά καλό θα ήταν να ζητήσεις λογαριασμοό από τους υπόλοιπους διαχειριστές που δεν στην έχουν στημένη και δεν έχουν ασχοληθεί (παραδόξως) με το αίτημά σου. Εφόσον θεωρείς ότι στην έχω στημένη δεν θα ασχοληθώ άλλο. Τουλάχιστον αφού το πιστεύεις αυτό, ελπίζω ότι μετά την λήξη της φραγής σου θα φερθείς λογικά και θα αποφύγεις τους όποιους χαρακτηρισμούς.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν υπάρχει νόημα να συζητάω με έναν διαχειριστή που χρησιμοποιεί τις "αμέτρητες" προειδοποιήσεις ως επιχείρημα για να μου πετάει φραγές όποτε γουστάρει. Υποσχέθηκα διορθωπόλεμο, όπως ήδη έπραξε ο χρήστης χωρίς να τιμωρηθεί από κανέναν διαχειριστή. Αφού δεν ασχολήστε ρε Diu, είστε μονίμως διακοπές και δεν σας νοιάζει. Απουσιάζετε μακροπρόθεσμα και απλούστατα έχετε βρει μερικά εξιλαστήρια θύματα. Αντίθετα κλειδώσατε λήμματα και δεν ασχοληθήκατε ούτε λεπτό με τις επεξεργασίες συγκεκριμένων χρηστών. Το πολεμικό κλίμα είναι στο μυαλό σου. Σχετικά με την λέξη 'φρούτο', την πήρα πίσω όπως ζήτησες -- το να με κατηγορείς ότι δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για σύγκρουση συμφερόντων όμως πάει πολύ.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Α, και να μου λες μην ασχολείσαι με τον Σχολαστικό, είναι πατρονάρισμα. Τις πηγές που έχει γεμίσει τη ΒΠ δεν τις καθαρίζεις εσύ, αλλά εγώ και μερικοί άλλοι χρήστες. Μπορεί να επιμένω, αλλά άσε με να γνωρίζω πότε βλάπτει τη ΒΠ ένας επικίνδυνος χρήστης.