Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:P.a.a

TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Επειδή όπως βλέπω ασχολείσαι γενικά με τα πρότυπα και τις διορθώσεις τους, όταν βρεις λίγο χρόνο μπορείς σε παρακαλώ να κοιτάξεις το πρότυπο DGRG? Περιέχει στον κώδικα του μια διπλή παράμετρο, συγκεκριμένα την ref=, αλλά δεν γνωρίζω πώς να το διορθώσω χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα. Συνήθως όταν συναντώ πρόβλημα διπλής παραμέτρου και η μία είναι κενή, αφαιρώ την κενή. Αλλά εδώ και οι δύο ορίζουν κάτι το οποίο, αν και φαινομενικά είναι το ίδιο, δεν ξέρω αν δίνουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Σε ευχαριστώ πολύ.

TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο {{MSW3 Wozencraft}} ... μπορεί οι συγκεκριμένες διπλές παράμετροι να είναι χρήσιμες;

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Όταν στη μια γραμμή η παράμετρος παίρνει τιμή οριζόμενη απο το χρήστη και στην άλλη μια προκαθορισμένη, τότε αυτό που είναι το λογικά επιθυμητό είναι αν δεν παρέχει τιμή ο χρήστης τότε να χρησιμοποιείται η προκαθορισμένη, δηλαδή εδώ ={{{ref|harv}}}

TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Μάλιστα. Κατάλαβα. :) Σε ευχαριστώ πολύ!

TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα P.a.a.. Θα χρειαστώ τη βοήθειά σου και πάλι. Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να διορθώσω τις διπλές παραμέτρους στα πρότυπα και δυο πρότυπα τα συναντώ σε πολλά λήμματα, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω το πρόβλημα.

Περίπτωση πρώτου προτύπου:
Στην προεπισκόπηση του λήμματος μου βγάζει την προειδοποίηση: Η σελίδα Πρότυπο:Πληροφορίες οικιστικής περιοχής καλεί το πρότυπο Πρότυπο:Geobox coor με περισσότερες από μία τιμές για την παράμετρο "μ". Μόνο η τελευταία παρεχόμενη τιμή θα χρησιμοποιηθεί. Δεν μπορώ να εντοπίσω τη συγκεκριμένη παράμετρο ούτε στο {{Πληροφορίες οικιστικής περιοχής}} ούτε στο {{Geobox coor}} (ναι, τα έψαξα και τα δύο μπας και...). Ενδεικτικό λήμμα από όπου και η προειδοποίηση - Έβογλου (Αγκντάμ).

Περίπτωση δεύτερου προτύπου:
Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με το(τα) πρότυπο(α) σκακιού. Δεν ξέρω αν το εμφανίζει σε όλα τα παρόμοια πρότυπα, δεν το έψαξα τόσο εκτεταμένα για να είμαι ειλικρινής αλλά πρέπει να εμφανίζεται και στα άλλα. Η σχετική προειδοποίηση είναι Η σελίδα Ίππος (σκάκι) καλεί το πρότυπο Πρότυπο:Chess diagram small με περισσότερες από μία τιμές για την παράμετρο "". Μόνο η τελευταία παρεχόμενη τιμή θα χρησιμοποιηθεί. Ενδεικτικό λήμμα από όπου και η προειδοποίηση - Ίππος (σκάκι)

Και τα δύο πρότυπα χρησιμοποιούνται σε αρκετά - έως πάρα πολλά (βλ. 1η περίπτωση: 700+) - λήμματα. Συγγνώμη αν σε κουράζω. Αν μπορείς να ρίξεις μια ματιά όταν θα έχεις λίγο χρόνο, μήπως και λυθεί το "πρόβλημα" χωρίς να επηρεαστούν τα λήμματα. Υπάρχουν κι άλλα πρότυπα που δεν μπορώ να εντοπίζω το "λάθος", αλλά μέχρι στιγμής από όσα συνάντησα, τα δύο συγκεκριμένα είναι που χρησιμοποιούνται περισσότερο στη ΒΠ. Σε ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Έκανα μια προσπάθεια με το {{Πληροφορίες οικιστικής περιοχής}} αλλά δεν οδήγησε πουθενά. Τώρα έχω άλλα σε εκκρεμότητα. κι αυτό το πρότυπο είναι πολύ παλιό, δεν χρησιμοποιεί καν Infobox, καλύτερα να γίνει μια και καλή μετάβαση σε module.

TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Να είσαι καλά. Το συγκεκριμένο δύο μέρες με παιδεύει και άκρη δεν έβγαλα! Αν χρειάζεται έξτρα δουλειά μπορεί σίγουρα να περιμένει, δεν είναι επείγον. Αν είναι καλύτερα να μεταφερθεί σε module απευθείας, τότε ας γίνει έτσι όταν τελειώσουν οι άλλες εκκρεμότητες. Ευχαριστώ και πάλι.

TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα P.a.a. Απλά ήθελα να αφήσω μια υπενθύμιση για το πρότυπο οικιστικής περιοχής καθώς το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ένα χρόνο μετά. Μήπως έχεις τον χρόνο να το ξανακοιτάξεις; Αν όχι, μήπως θα μπορούσε κάποιος άλλος εξίσου έμπειρος βικιπαιδιστής πάνω στα συγκεκριμένα θέματα να το κάνει; Ευχαριστώ πολύ.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

@TeamGale Συγνώμη για τη μεγάλη καθυστέρηση, αν κάνεις προεπισκόπηση του λήμματος Έβογλου (Αγκντάμ) με κενό περιεχόμενο συνεχίζει και σένα να σου εμφανίζει την προειδοποίηση;

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)
TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Δεν πειράζει η καθυστέρηση, το σημαντικό είναι να εντοπιστεί το πρόβλημα και να διορθωθεί :/ Με κενό περιεχόμενο όχι, δε μου βγάζει καμία ειδοποίηση. Γιατί δεν μπορεί να γίνει δημοσίευση όμως; Σου βγάζει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα; Αν είναι κάτι απλό που θα μπορούσα να δοκιμάσω να διορθώσω κι εγώ, πες μου και θα το προσπαθήσω. Σε ευχαριστώ που το κοίταξες.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Άλλάζεις το

{{#if:{{{coordinates_display|}}}|title}}={{{coordinates_display|}}}

σε

title={{{coordinates_display|}}}

και το

{{#if:{{{coordinates_format|}}}|format}}={{{coordinates_format|}}}

σε

format={{{coordinates_format|}}}

Δεν εμφανίζει κάποιο μήνυμα λάθους με τη δημοσίευση, απλά δεν αποθηκεύει τις αλλαγές και επιστρέφει στη φόρμα επεξεργασίας

TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Μόλις το δοκίμασα και μου κάνει κι εμένα το ίδιο. Τα δοκίμασα και μία μία, αλλά πάλι το ίδιο. Γιατί όμως να συμβαίνει αυτό; :/

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Μάλλον γίνεται (αυστηρός) συντακτικός έλεγχος, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εμφανίζει κάποιο μήνυμα.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)
TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, το είδα μόλις. Άρα όντως εκεί είναι που παρουσιάζεται το πρόβλημα και το θέμα τώρα είναι πως δεν αποθηκεύεται η επεξεργασία στο κανονικό πρότυπο. Ως έσχατη λύση, ίσως να αναγκαστεί να γίνει διαγραφή και δημιουργία εκ νέου της σελίδας; Και μετά κάποια συγχώνευση του ιστορικού; Αν μπορεί κιόλας να γίνει αυτό, δεν γνωρίζω.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Στην υποσελίδα τεκμηρίωσης είναι το πρόβλημα. Δεν ξέρω ποιο είναι, αλλά αν αφαιρέσεις την ενσωμάτωση στο πρότυπο, η αποθήκευση γίνεται κανονικά.

TeamGale (συζήτησησυνεισφορές)

Μάλιστα...δηλαδή τώρα που αφαιρέθηκε το πρότυπο της τεκμηρίωσης, μπορεί να δίνει η διόρθωση στον κώδικα και να αποθηκευτεί χωρίς πρόβλημα;

Edit: Μόλις το δοκίμασα και έγινε η αποθήκευση. Αν δεν μπορεί να βρεθεί πού βρίσκεται ακριβώς το πρόβλημα στην τεκμηρίωση, θα πρέπει να προστεθεί και πάλι ως έχει; Είναι και τεκμηρίωση με μεγάλη επεξήγηση του προτύπου (με την έννοια πως δεν έχει μόνο χρήση και τις παραμέτρους)...οπότε σίγουρα απαραίτητη στους χρήστες.

Απαντήστε στο "Πρότυπο:DGRG"