Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Kareklokentavros (συζήτησησυνεισφορές)

Φίλτατε γεράκι. Χριστός Ανέστη! Προ ημερών ξεκίνησα να γράφω το λήμμα για τον καθηγητή τοξικολογίας Αριστείδη Τσατσάκη το οποίο έχω ολοκληρώσει εκτός από μία δυσκολία που αντιμετωπίζω σχετικά με τη μορφοποίηση της φωτογραφίας του. Εάν βέβαια κριθεί αναγκαία από τους αξιολογητές η περαιτέρω διάνθιση τότε προφανώς θα το κάνω. Παρά ταύτα, αν και προσπάθησα να το δημοσιεύσω δεν το βρίσκω ανεβασμένο. Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τί χρειάζεται να κάνω για να δημοσιευθεί?

Με φιλικούς χαιρετισμούς

ΤΚΝ καρεκλοκένταυρος

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

@Kareklokentavros, μετακίνησε το περιεχόμενο στο Αριστείδης Τσατσάκης με αντιγραφή και επικόλληση.

Μην ασχολείσαι επί του παρόντος με τη φωτογραφία. Θα μπει στο πλαίσιο πληροφοριών. Το πλαίσιο πληροφοριών θα μπει με την εισαγωγή του προτύπου "πληροφορίες προσώπου" το οποίο θα συμπληρώσεις με τις παραμέτρους. (Εισαγωγή -> Πρότυπο -> γράφεις "πληροφορίες προσώπου").

BTW μην χρησιμοποιείς ποτέ "Μεγάλα" γράμματα. Κατά κανόνα δεν χρειάζονται, και όπου χρειάζονται μπαίνουν με ειδικό τρόπο.

Επίσης, εντός κειμένου δεν βάζουμε εξωτερικούς συνδέσμους προς άλλους ιστότοπος ή ακόμη και προς την αγγλική βικιπαίδεια. Εάν δεν υπάρχει σχετικό λήμμα στα ελληνικά, δημιουργούμε απλώς το σύνδεσμο που θα οδηγούσε εκεί αν υπήρχε (κόκκινος σύνδεσμος, π.χ. Google Scholar).


Kareklokentavros (συζήτησησυνεισφορές)

Φίλτατε Geraki, σε ευχαριστώ θερμά για την ουσιαστική σου βοήθεια! Ελπίζω να είναι εντάξει τώρα το λήμμα. Αν χρειαστεί οποιαδήποτε αλλαγή παρακαλώ πες μου.

Φιλικά

kareklokentavros

Απαντήστε στο "Λήμμα Αριστείδης Τσατσάκης"