Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Deskots (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα γεράκι και ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σου.Ανέβασα ένα βιογραφικό και διεγράφη γιατί υπήρχε αναφορά αντίστοιχη σε μια εφημερίδα ενός κομματιού.Το άτομο στο οποίο αναφέρομαι έχει 25 χρόνια καριέρα και μέρη του βιογραφικού της αναφέρονται σε διάφορα δημοσιεύματα.Πώς μπορώ να το κάνω σωστά?Συγγνώμη για την άγνοιά μου και σε ευχαριστώ και παλι


Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα @Deskots. Επειδή τυχαίνει να έχω τη δυνατότητα να δω τη διαγραμμένη σελίδα, το πρώτο που διαπιστώνω -πέρα από την αντιγραφή από αλλού- είναι ότι δεν επρόκειτο για απλά ένα κομμάτι διαφημιστικό μιας παράστασης και όχι για βιογραφία (προσοχή, στη Βικιπαίδεια έχουμε βιογραφίες ή βιογραφικά λήμματα -όχι βιογραφικά σημειώματα ή «προφίλ»).

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μελετήσεις εξολοκλήρου το Βικιπαίδεια:Οδηγός λήμματος και να δεις άλλα βιογραφικά λήμματα για την κατάλληλη μορφή, διατυπώσεις κλπ. Μετά τον οδηγό λήμματος το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις έναν αριθμό από κατάλληλες πηγές που θα χρησιμοποιήσεις για την σύνταξη του λήμματος. Οπωσδήποτε πάνω από μια-δυο.

Deskots (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα geraki και σ ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπομονή σου στις χαζές ερωτήσεις μου.Το πινακάκι με τη γέννηση και την ιδιότητα του προσώπου που εμφανίζεται στα δεξιά της σελίδας το δημιουργώ εγώ ή το προσθέτετε εσείς?


Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις, υπάρχουν ανεπαρκείς οδηγοί. :-)

Το πλαίσιο πληροφοριών θα μπει με την εισαγωγή του προτύπου "πληροφορίες προσώπου" το οποίο θα συμπληρώσεις με τις παραμέτρους. (Εισαγωγή -> Πρότυπο -> γράφεις "πληροφορίες προσώπου") Δεν δημιουργείς κανονικό πίνακα.

Άλλες παρατηρήσεις: αφαίρεσε τον τίτλο λήμματος, θα εμφανίζεται αυτόματα μόλις δημιουργηθεί/μετακινηθεί το περιεχόμενο στο χώρο λημμάτων.

Μετακίνησε το περιεχόμενο στο Λήδα Βαρβαρούση (με αντιγραφή και επικόλληση - μετά αφαίρεσε το πρότυπο "πρόχειρο χρήστη") και θα δεις ότι θα αρχίσεις να βγάζεις άκρη, και με τη βοήθεια άλλων χρηστών.


Απαντήστε στο "διαγραφη λημματος"