Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, μήπως μπορείς να ελέγξεις το λήμμα Μονή Τοπλού για τυχόν θέμα πνευματικών δικαιωμάτων ? Συγκεκριμένα, έπεσε στην αντίληψή μου πως η πρώτη χρονικά έκδοσή του (το ζουμί του λήμματος με περίπου 16000 bytes ενώ μετά σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε) είναι πολύ κοντά σε κείμενο προερχόμενο από την ιστοσελίδα της τοπικής μητρόπολης το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ... Και είναι δυνατό να βρεθούν και αλλού πανομοιότυπα αποσπάσματα του κειμένου του λήμματος βάσει γρήγορου google search... Το μόνο κακό, πάντως, είναι πως δεν μπορώ να δω ημερομηνίες... Το εδώ εμφανίζεται ως γραμμένο το 2012...

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Φαίνεται να έχουν πάρει πληροφορίες από τη σελίδα της μητρόπολης που είναι πιο παλιά από τη ΒΠ, αλλά έχουν και δικά τους, όπως αυτό με την αρχιτεκτονική. Μοιάζει σαν σχολική/φοιτητική(;) εργασία, οπότε δεν αποκλείεται να αντιγράφει από κάπου.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Το όλο ύφος, ειδικά όταν πρόκειται για πρώτη συνεισφορά του χρήστη περισσότερο προς τα εκεί δείχνει... Το ερώτημα, όμως, για εμάς είναι: τώρα τί κάνουμε ?

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Αν δεν βρούμε από που είναι, τίποτα. Μπορούμε βέβαια να το επεξεργαστούμε με αξιόπιστες πηγές ή και να ψαλιδίσουμε τα πιο «ύποπτα» κομμάτια.