Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Κύριε Καλογερόπουλε,

Σε ποια διάλεκτο της Ελληνικής η ειρωνεία αποκαλείται "βανδαλισμός"; Ανήκετε κι εσείς στον πολιτισμό της εικόνας; Eγώ δυστυχώς ανήκω στον πολιτισμό του λόγου και γνωρίζω καλά ότι δε ..."βανδάλισα".

Όσο για τον ισχυρισμό σας ότι η ΒΠ δεν είναι οπαδικό φόρουμ, θα διαφωνήσω καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως. Θα έπρεπε να έχετε εκδηλώσει την ευαισθησία σας πολύ καιρό πριν, όταν αφήσατε το αθλητικό τμήμα της ΒΠ να γίνει παράρτημα της Θύρας 7, καθώς στελεχώθηκε από πληθώρα βλαμμένων γαυρομειρακίων. Το γεγονός ότι αναφέρομαι σε βλαμμένα μειράκια, προφανώς εξαιρεί τον V/m, τον κύριο Μπακάλη και κάποιους άλλους.

Θα συνεχίσω λοιπόν να "βανδαλίζω", κατά τη διάλεκτό σας, ακριβώς για να καταλάβουν αυτά τα βλαμμένα "στελέχη" της ΒΠ που θεωρούν εαυτούς εγκυκλοπαιδιστάς, πόσο βλαμμένα είναι. Ίσως επί ματαίω βέβαια, διότι δεν είναι μόνο το Σύμπαν άπειρο. Εσείς, μονοπωλώντας το μαχαίρι και το πεπόνι, μπορείτε να με τιμωρήσετε με φραγή. Ελπίζω πεπερασμένης διάρκειας.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Βασικά γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας βασική πολιτική της Βικιπαίδειας χρησιμοποιώντας παντού όρους τύπου βλαμμένα κ.λπ. Σε αυτή την περίπτωση η συνεισφορά σας σε παντοειδείς χαρακτηρισμούς δεν είναι ευπρόσδεκτη. Αν συνεχίσετε έτσι απλά οι φραγές σας θα αυξάνονται εκθετικά. Δική σας επιλογή

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Χέστηκα.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Συ είπας

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Δε θα σου ξαναγράψω. Θα σε είχα πάρει περισσότερο στα σοβαρά, αν απαντούσες σ' αυτά που σου καταλόγισα με το πρώτο μου μήνυμα και δε βολευόσουν να κολλήσεις σε μια λέξη, τη λέξη "βλαμμένος". Απορία ψάλτου βήξ.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Μόνο το βλαμμένος χρησιμοποίησες; Άλλωστε έγραψα βλαμμένα κ.λπ. Αυτά που αλίευσα από τη λάσπη του βόθρου που εξέμεσες τι ήταν;

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Εισαι μεγάλο νούμερο τελικά. Και λεξιθήρας άνευ ουσίας. Για πες μου, εκτός από το "βλαμμένος" σε διάφορες πτώσεις, τι άλλο "εξέμεσα"? Βλαμμένος, βλαμμένα, βλαμμένων είναι τρεις λέξεις, κατά τη λογική του παραλόγου που χρησιμοποιείς? Μιλάμε για το σχόλιό μου παραπάνω, αν κάνεις πως δεν κατάλαβες. Σου έγραψα όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται για το "πρώτο μου μήνυμα". Κατανοητόν?

Σου είπα ότι δε θα σου ξαναγράψω, αλλά μπροστά στην τάση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που σε διακρίνει, δεν άντεξα. Αυτή τη φορά όμως σου το υπόσχομαι. Όσο και να εκμεταλλευτείς την "εξουσία" που σου δώσανε σαν άλλος καραβανάς, δε θα σου ξανα-απαντήσω.

Καιρός είναι ν' απαντήσεις εσύ επί της ουσίας. Μπορείς ή θα συνεχίσεις να κρύβεσαι πίσω από μία και μόνη λέξη?

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Καλώς τον ψυχαναγκαστικό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση εκφραστείς με τον τρόπο που εκφράστηκες σε συγκεκριμένη συζήτηση έχεις φραγεί. Κι αν συνεχίσεις θα φράσσεσαι εκθετικά. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

"Δεν καταλαβαίνω" πως "εξέμεσες" την ύβριν "ψυχαναγκαστικός". Ξέρεις να μιλάς χωρίς κλισέ κύριε λεξιθήρα?

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Οι άνθρωποι που βρίζουν με αυτόν τον τρόπο είναι ψυχαναγκαστικοί, το τεκμηριώνει και η κοινωνική επιστήμη, με απωθημένα από την παιδική ηλικία.

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Μάλιστα. Για πες μας κύριε ψυχολόγε, ποιός είναι "αυτός ο τρόπος" που "βρίζω"? Σε ρωτάω από προχθές, αλλά αποφεύγεις να μου απαντήσεις. Και μη μου μιλάς εμένα για κοινωνική επιστήμη. Τυχαίνει να παίζω στα δάχτυλα κάποιους κλάδους "της". Πιστεύω απ' αυτό να κατάλαβες ότι δεν υπάρχει Η κοινωνική επιστήμη, αλλά ΟΙ κοινωνικές επιστήμες. Ημιμαθή "εγκυκλοπαιδιστή".

Έχεις καταλάβει ότι η συστηματική σου προσπάθεια ν' αποφύγεις τις ερωτήσεις μου σε εκθέτει?

Λοιπόν, έχεις το ανάστημα να μου απαντήσεις? Επί της ουσίας, εμπρός.

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Επανέρχομαι για να κάνω μία μικρή και αναγκαία διάλεξη, μια που εισέβαλες στα χωράφια μου με το θράσος που πάντα προσδίδει η ημιμάθεια.

Λοιπόν, η Ψυχολογία είναι μία από τις κοινωνικές επιστήμες. Γνωστό αυτό. Ασχολείται, μεταξύ πολλών άλλων αντικειμένων, και με την ανάλυση και αντιμετώπιση της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής. Γνωστό κι αυτό: ιδεοληψίες με το νου, ψυχαναγκασμοί (ή καταναγκασμοί) με το σώμα. Οι ιδεοψυχαναγκαστικοί (και όχι απλά ψυχαναγκαστικοί, όπως ανέφερες) ασθενείς, ως πάσχοντες από αγχώδη νεύρωση, πάσχουν από αυτό που πάσχουν λόγω ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ (και όχι παιδιόθεν, όπως ανέφερες) υπερδιέγερσης του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος, ΑΝΣ - σύμφωνα με τον Eyesenck, με τον οποίο συμφωνώ σ' αυτό. Το ΑΝΣ, σε αντίθεση με το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, ΚΝΣ είναι αυ-τό-νο-μο. Δηλαδή, δε μπορεί να ελεγχθούν εύκολα τα φαινόμενά του με το νου, τη θέληση ή τη λογική δηλαδή, όπως μπορεί σε μεγαλύτερο βαθμό, ανάλογα με την πάθηση βέβαια, να γίνει με το ΚΝΣ - εξαιρούνται, φυσικά, οι ψυχώσεις. Έχει παρατηρηθεί ότι, αυτόνομα, λοιπόν, το ΑΝΣ μειώνει τα ιδεοψυχαναγκαστικά φαινόμενα με την πάροδο των ετών. Τουτέστιν, ακόμα και αν ήμουν (ιδεο)ψυχαναγκαστικός, όπως με κατηγόρησες (μεταξύ μας, είσαι και ρατσιστής? για ποιο λόγο πρέπει να κατηγορούνται οι ψυχικά νοσούντες, άραγε?), στην ηλικία των 55 ετών που βρίσκομαι τώρα, τα φαινόμενα θα είχαν δραστικά μειωθεί.

Ίσως απορείς πως ένας άνθρωπος της ηλικίας μου και με κάποιες λίγες γνώσεις που πιστεύω ότι έχω, ασχολείται με τον αθλητισμό. Έχεις άδικο, διότι ο αθλητισμός είναι ωραίο χόμπυ. Και για τους φιλάθλους, και απείρως περισσότερο, για τους αθλούμενους. Σε πληροφορώ ότι χάρη στον αθλητισμό μείωσα το βάρος μου από τα 82 στα 71 κιλά (είμαι 1,76 στο ανάστημα, άρα αδύνατος πλέον) και από κει που δε μπορούσα ν' ανέβω μια ανηφόρα, τώρα παίζω μονά στο μπάσκετ με εφήβους και 20άρηδες. Σε συμβουλεύω ν' ακολουθήσεις το παράδειγμά μου, αν βέβαια δεν το κάνεις ήδη.

Τέλος, δε γνωρίζω φυσικά την ηλικία σου, αλλά είναι καιρός να μάθεις ότι εδώ στο Διαδίκτυο, δε γνωρίζεις πάντοτε με ποιον μιλάς. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Βγάλε την πιπίλα από το στόμα. Αυτά είναι δικά σου Και γιατί κοκορεύεται άδικα το μίασμα των Ελλήνων οπαδών, τη βρωμερή και τρισάθλια ομάδα, Γιατί όμως ο ελεεινός από https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=Συζήτηση:Παναθηναϊκός_Αθλητικός_Όμιλος&oldid=7501913 Οπότε κλείστο καλύτερα εκτίθεσαι κοινωνιολόγε του συρμού και μην ξαναγράψεις εδώ εμμονικέ

Δ. Μυλωνάς (συζήτησησυνεισφορές)

Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κανείς? Αυτα τα δικά μου είναι όντως δικά μου, ειναι όμως ειρωνείες, όχι ύβρεις, όπως θα καταλάβαινε ο οποιοσδήποτε με νοημοσύνη που δεν απαιτεί τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα. Ίσως χρειάζεται να σου διευκρινίσω ότι είμαι Παναθηναϊκός?

Τέλος, προσπάθησα να σε μάθω μερικά πράγματα από Ψυχολογία, όχι Κοινωνιολογία, όπως για πολλοστή φορά λανθασμένα ανέφερες, για να μην εκτίθεσαι. Ξέρεις, τυχαίνει να έχω Master σε μια κοινωνική επιστήμη από το Imperial College. Εσκεμμένα δε σου λέω, πλέον, σε ποια για να συνεχίσεις να εκτίθεσαι. Και να παραμένεις στη συμπλεγματική ημιμάθειά σου.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Ούτε ειρωνείες ούτε ύβρεις, στην επομένη έφυγες. Και για να δικαιολογήσεις τις ειρωνείες σου βέβαια ως γνήσιος ψυχαναγκαστικός προβαίνεις σε διαρκείς ύβρεις εις βάρος μου. Το ποιός είναι συμπλεγματικός και εμμονικά σχιζοφρενικός για εγκλεισμό φαίνεται ξεκάθαρα από την όλη παρουσία σου σε αυτή τη σελίδα, τσαμπουκά του πληκτρολογίου