Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Nikosgranturismogt

Estatistics (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Κε Νίκο,

Προσπαθούσα να μεταφράσω τη σελίδα "Κατάλογος Wikipedias". Βρέθηκα στη θέση να μεταφέρω κάποια templates από την αγγλική έκδοση, για τη σωστή παρουσίαση πινάκων / γραφημάτων. Σε ένα αντιμετώπισα πρόβλημα. το Template:WP7a. αναγκαστικά, τον κώδικα τον αντικατέστησα με κώδικα από WP7 ή WP7b ή WP7c. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιο. Δουλεύει, με κάποια μικρά προβλήματα. Δεν ξέρω το λόγο γιατί στο autosort table, έβγαινε luo error. Δεν ξέρω αν αξίζει κάποιος να αφιερώσει χρόνο σε αυτό... :)

Με εκτίμηση,

Ηλίας Τσώλης από Ελλάδα, Αθήνα.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Άλλαξα τα WP7a, b, c κλπ. σε WP7 και το πρόβλημα λύθηκε. Αργότερα θα κάνω και λίγες μεταφράσεις στον πίνακα.

Estatistics (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ. Είχα κάνει μεταφράσεις μέσα στον πίνακα... και χάθηκαν.... για κάποιο λόγο. Μήπως επειδή είναι μέσα στον πίνακα, και τραβάει τα δεδομένα από αλλού, και ανανεώνεται αυτόματα, χάνονται...; Μου είχε συμβεί κάποιες φορές, και δεν κατάλαβα γιατί; Μπορεί βέβαια εγώ να είχα κάνει κάποιο λάθος.

Με εκτίμηση.

Τσώλης Ηλίας

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Το δοκίμασα πιο πριν με τα γερμανικά, αλλά ωστόσο βγάζει π.χ. Γερμανικά language αντί για Γερμανική γλώσσα το οποίο είναι το σωστό. Τώρα το σφάλμα διορθώθηκε, με τη κατάλληλη αλλαγή στο WP7.

Estatistics (συζήτησησυνεισφορές)
NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Στο μενού επιλεγμένων γλωσσών που βγάζει το λήμμα, κάτω από αυτό που λέει x more (δηλαδή ένας αριθμός άλλων γλωσσών εκτός από τις 9-10 γλώσσες που βγάζει) υπάρχει ένα κουμπάκι που λέει Επεξεργασία συνδέσμων. Με το κλικ μπαίνετε αμέσως στο wikidata, όπου πατάτε flatulence και μετά πηγαίνετε στο μενού με τις γλώσσες στο κάτω μέρος της σελίδας. Εκεί μπορείτε να αλλάξετε τη λέξη Φύσσα με κάποια άλλη, αφού αφαιρέσετε το σωστό λήμμα από το αντικείμενό του.