Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)
CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Σε όλους δίνουμε μια ευκαιρία μέχρι να την καταπατήσουν εντελώς. Ναι το ξέρω ότι είναι μέχρι και ανυπόφορο, αλλά υπάρχει γενική παρενόχληση, φτιάχνει κάποιος λήμματα με το λάθος τρόπο, μας τρολάρει; Κάνει κάτι αδιόρθωτο, είναι πρόβλημα ότι υπερβάλλει; Τι από όλα υπάρχει εδώ;

Καταλαβαίνω πώς και τι σκέφτεσαι, αλλά δες για λίγο μόνο με το σύνολο των κανόνων που υπάρχει στη Βικιπαίδεια. Η τρολοσυμπεριφορά του ανώνυμου Μπρουνέι ήταν/είναι δεδομένη, αλλά τι το χειρότερο ήταν από αφέλεια και ενθουσιασμός; (Εχει εν τω μεταξύ και 1-2 ανώνυμους που τρολάρουν/κοροϊδεύουν τον ίδιο και δήθεν κάνουν τον χρήσιμο και ευγενή βοηθό). Δηλαδή, με όλα αυτά θέλω να πω, η πιο σωστή ερώτηση είναι «πόσο/τι παραβιάζει;», όχι «πόσο (με) ενοχλεί;».

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

διαφωνώ και δεν διαφωνώ, ταυτόχρονα, με τα παραπάνω... το θέμα, όμως, είναι πως όσο έχει ξεχειλωθεί το θέμα με την κόντρα μεταξύ διαχειριστών και ομάδων χρηστών (ακόμη περιμένω κάποιος να μου ορίσει, από την στιγμή που υπήρξε "έλλειψη σεβασμού" προς διαχειριστή, τί θα μπορούσε να αποτελέσει "ένδειξη σεβασμού" προς το πρόσωπό του, ώστε να ξέρουμε τουλάχιστον επάνω σε ποιες βάσεις μιλάμε) από πίσω υπάρχει "ανοιχτό πεδίο" για κάθε λογής περιπτώσεις χρηστών, με εμφανείς τάσεις τρολαρίσματος... ή φανερά τρολαρίσματα... πάντα, βέβαια, υπάρχει και η θεωρία των "πρακτόρων" που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε...

94.66.46.45 (συζήτησησυνεισφορές)

Πρέπει να λήξει η άδικη φραγή του Κανελα. Πάρτε πρωτοβουλία και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Ο Κανελα είναι ένας καλός νέος χρήστης γεμάτος ενθουσιασμό για τη Βικιπαίδεια. Θέλει να συνεισφέρει γι' αυτό μην τον φράζετε χωρίς λόγο.

85.75.11.136 (συζήτησησυνεισφορές)

Ο Κανελα είναι ήρωας. Είναι μόνος ενάντια σε όλους τους διαχειριστές και διεκδικεί το πιο απλό πράγμα που είναι να γράφει όπως όλοι και να βοηθάει την βικιπαίδεια.