Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

Ηδη έχει γίνει αναφορά στη wikipedia για το περιεχόμενο του λήμματος Μακεδονία

5
Mheretakis (συζήτησησυνεισφορές)

Ηδη έχει γίνει αναφορά στη wikipedia για το περιεχόμενο του λήμματος Μακεδονία, που περιλαμβάνει αλυτρωτικό εθνικιστικό περιεχόμενο, εδαφη απο 3 κράτη με παραπλανητικό τίτλο "Μακεδονία" αντί του σωστού "Ευρύτερη περιοχή Μακεδονίας".

Το περιεχόμενο αντίκειται σαφέστατα και στην πρόσφατη συμφωνία μεταξύ Ζαεφ-Τσιπρα.

Αν δεν υπάρξει αμεση διόρθωση θα το γνωστοποιήσω και θα φροντίσω ωστε να επιληφθούν του θέματος ,ελληνικά και διεθνή δικαστήρια και να υπάρξουν αντίστοιχα ποινικές ευθύνες.

Mheretakis (συζήτησησυνεισφορές)

Η διαγραφή της μεταφοράς του λήμματος, επισης έχει καταγραφεί για κάθε νόμιμη χρήση.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Την επομένη που θα απειλήσετε ξανά χρήστη ή χρήστες ή τη Βικιπαίδεια έχετε φραγεί

Mheretakis (συζήτησησυνεισφορές)

Αν το εκλάβατε ως απειλή στο μυαλό σας να ζητήσω συγγνώμη.

Ομως μάλλον έχετε μπερδέψει τον όρο απειλή. Αν ενας γείτονάς μου για παράδειγμα έρχεται και μου κλέβει μήλα απο τον κήπο και του πω, οτι την επόμενη φορά που θα το ξανακάνει θα του κάνω μήνυση τον απειλώ;

Νομίζα οτι απειλή θα ήταν να του έλεγα πχ "θα σου σπάσω το κεφάλι αν ξανακλέψεις". Τελος πάντων ο καθένας εχει απ οτι καταλαβαίνω τη δική του λογική.

Ας παμε στην ουσία. Πιστεύω οτι η wikipedia έχει σκοπό να πληροφορεί και όχι να παραπληροφορεί.

Δίνει ενα πολύ κακό παράδειγμα οταν ο μαθητής ανοίξει το λήμμα Μακεδονία και δει ενα χάρτη που μοιάζει παρα πολύ με αυτόν που διακινούν οι εθνικιστές της γειτονικής χώρας ενω γράφει πάνω πανω οτι δεν πρόκειται για τη Μακεδονια αλλα για την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας.

Να ρωτήσω καλοπιστα λοιπον, γιατί δεν μεταφέρετε το περιεχόμενο στο "ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας" και να αφήσετε το Μακεδονια ως αρχικο λήμμα πλοήγησης που θα οδηγει σε διαφορετικά λήμματα κατοπιν επιλογής; πχ ιστορικη ελληνικη Μακεδονια, ευρυτερη γεωγραφικη περιοχη κλπ

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Για να καταλήξουν οι συντάκτες στο Μακεδονία κάτι είχαν στο μυαλό τους. Χωρίς καν να το συζητήσετε στη σελίδα συζήτησης, προβαίνετε σε μια δραστική κίνηση σε παγιωμένο λήμμα ουρανοκατέβατα, μιλάτε για συμφωνίες που δεν έχουν κάν περάσει από κανένα κοινοβούλιο και δυστυχώς απειλείτε. Ε δεν είναι λογική αυτή. Βάλτε το θέμα στη σελίδα συζήτησης του λήμματος και εφόσον υπάρξει συναίνεση, να μετακινηθεί η σελίδα όπου αποφασιστεί.