Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα CubicStar, υπάρχει η δυνατότητα να κλειδωθεί εντελώς η σελίδα χρήστη μου ώστε να είμαι ο μόνος που μπορεί να την επεξεργάζεται; Ευχαριστώ!

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Glucken123 (ιστορικό)
Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Glucken123 (ιστορικό)
CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Για προσωπική χρήση δεν γίνεται, αλλά γίνεται/έγινε μόνο για συνδεδεμένους χρήστες

ΥΓ. Μια παράκληση: θα ήταν καλύτερο αν κάθε χρήστης αποφάσιζε μόνος για τη σελίδα του τι να αφήνει/σβήνει και τι όχι

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, νομίζω πως θα ήταν σημαντικό. Συμφωνώ 100% με το δεύτερο, απλά όταν συγκεκριμένες αναρτήσεις στοχοποιούν άλλους χρήστες με χυδαίες και απαξιωτικές εκφράσεις, νομικές απειλές και παραληρηματικές προτάσεις, τότε υπάρχει και ένα όριο στα επίπεδα ανεκτικότητας - γενικά μιλώντας.

Wikipedian from Greece (συζήτησησυνεισφορές)
Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, δυστυχώς είσαι άρρωστος και πιθανολογώ ότι υπάρχει άλλου είδους πρόβλημα ψυχικής σύγχυσης. Λυπάμαι που η κατάσταση είναι τόσο άσχημη, αλλά η Βικιπαίδεια και οι χρήστες της δεν είναι υπεύθυνοι να λύσουν κάτι τόσο σοβαρό. Θα χρειαστεί να ζητήσεις βοήθεια εκτός. Άλλωστε, οι συνεισφορές και η παρενόχληση των τελευταίων ημερών είναι ενδείξεις πολύ σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζεις.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
Wikipedian from Greece (συζήτησησυνεισφορές)

Χρήστης:Glucken123 το λες και στο ΣΔ τώρα ότι είμαστε ψυχοπαθής και άρρωστοι (το άρρωστος το είπες στο επόμενο diff);Μπράβο θάρρος...

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Θεωρείς ότι είσαι καλά; Βρίσκεις αυτή τη συμπεριφορά normal άνθρωπε μου; 10 μαριονέτες σε δέκα μέρες και παρενόχληση σε χρήστες; Πάνε λύστο αλλού, δεν σε βοηθάει κανείς εδώ.

Wikipedian from Greece (συζήτησησυνεισφορές)

1) Έχεις ασχοληθεί εσύ καθόλου και ο Τζερόνυμο με λήμματα εκτός Χριστιανοσύνης, Αθεΐας ή ό,τι αφορά τον V/M και εμένα; Δεν σου απαγορεύει κανένας να είσαι είτε Άθεος είτε γκέι (ο καθένας πιστεύει σε ό,τι θέλει και κανει ό,τι του αρέσει στο κρεβάτι του) αλλά να μην προκαλείς. Και ο Chalk το ξεκίνησε αυτό καταγγέλνοντάς με στο ΣΔ για "αριστερούς" (ενώ εσύ αποκαλώντας μας ακροδεξιούς και φασίστες και εσύ θέλεις να κάνεις τη σελίδα του Cubic τσιφλικάκι σου και να μην μας δίδεται πλατφόρμα) ενώ εγώ είπα ότι δεν θα ξαναγίνει αλλά εσείς με βάλατε στο στόχαστρο. Ε εγώ δεν θα κάτσω σαν το χαλβά να με κάνετε μαριονέτα σας.

2A02:587:8045:6800:FC91:C000:2866:E357 (συζήτησησυνεισφορές)

Μην με ανακατεύεις με τα δικά σου. Καμιά σχέση

Εγώ δουλεύω μόνος πάντα

Κάνε μου τη χάρη.