Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

188.4.8.21 (συζήτησησυνεισφορές)

Αφαίρεσε τα φίλτρα και άνοιξε το ΣΔ να απαντήσω σε αυτούς που με κατηγορούν.Θα το κάνω με κόσμιο τρόπο και μετά το ξανακλειδώνεις.

Χρόνια Πολλά!

94.66.59.235 (συζήτησησυνεισφορές)

Συμφωνώ με τον προφέσορα του Βαγγέλα, θέλω κι εγώ να γράψω κύριε Καλογερόπουλε στο σημειωματάριο των διαχειριστών. Καλή χρονιά να έχετε εκεί απάνω στα βουνά που εργάζεσθε.

188.4.8.21 (συζήτησησυνεισφορές)

Ξεκινώ ανάποδα,με Κουμπικ και Γκλοριους που με θεωρούν υπεύθυνο για την θεματική φραγή του Τζερόνυμο!

*Δεν έχω εμπάθεια εναντίον του ,απλά τον θεωρώ πολύ κακό χρήστη από άποψη αντικειμενικότητας,γνώσης,κινήτρων.

*Υπεύθυνοι για την ασυδοσία του είναι αυτοί που τον αβαντάρουν μόνο και μόνο για να κοντράρουν εμένα.

*Ας αναλογιστείτε τι έχει κάνει ο Γκλόριους σε μένα για αθλητικά θέματα που δεν έχουν και τόση σημασία.Τώρα το παίζει Παναγία.

::Αρκετά όμως με αυτούς

'''Τζερόνυμο'''

*Λήμμα '''ΓΗ'''.Θυμάστε πως μας κοροίδευε και καμάρωνε κιόλας στη σελίδα χρήστη του

* '''Αρχιεπίσκοπος Κύπρου'''.Μια τεράστια ενότητα στην κριτική,σπασμένη και τονισμένη σε 5 ενότητες με εκφράσεις πεζοδρομίου.

*'''Λοιποί ιεράρχες''' μόνο αρνητική κριτική  και σχέση με χρυση αυγή

*'''Πλαστήρας'''.Κατηγορία για βούληση συνεργασίας με Γερμανούς χωρίς να διαβάσει την επεξήγηση της πηγής και να δώσει ολοκληρωμένη εικόνα.

*'''Τουρκικός εθνικισμός'''.Πέρα από την προσπάθεια για αλλαγή ονόματος του λήμματος,με σκοπό να αθωώσει ουσιαστικά την Τουρκία και να τα ρίξει σε μια ιδεολογία κάποιων,συμπλήρωσε το λήμμα με αναφορά μόνο στα μέτρα του Κεμάλ,και απλοποίηση της θηριωδίας σε απελευθερωτικό αγώνα των τούρκων.

*Στο λήμμα της '''Αγίας Λαύρας''' όμως αναφέρει το πλιάτσικο και τις κτηνωδίες.

*Στα της '''Κύπρου''' ο χαμός.Στην '''Κόφινο''' λέει τι έκαναν οι έλληνες,δεν λέει τι έκαναν οι τουρκοκύπριοι πριν φτάσουμε ως εκεί.

*Υπάρχουν τα '''13 σημεία ''' του Μακάριου και τα '''12 σημεία''' των τούρκων,αλλά δεν τα φέρνει σε αντιπαραβολή.

*'''Γρίβας'''. Εναρμονισμένος με την κομματική γραμμή και το έχει εμμέσως παραδεχτεί("ακούμε Γρίβα και κτυπάει κόκκινο").

*'''Αράπης'''.Να το διαγράψει ως ρατσιστικό αγνοώντας τη λαογραφική του καταγραφή,αγνοώντας τον Ν.Πολίτη("ποιος είναι αυτός").

*'''Πρακτικές επί λημμάτων'''.Ξεκινά κάνοντας τις προσθήκες και τις αφαιρέσεις που τον βολεύουν και μετά μας καλέι σε συζήτηση πάνω στη δική του επεξεργασία.Μετά μας απορρίπτει και μας κατηγορεί για μη συναίνεση.Ο χορός του αρκουδιάρη δηλαδή.

*'''Συμπέρασμα'''.Έπρεπε να φραγεί οριστικά και να ξεριζωθούν οι επεξεργασίες του.Όποιος δεν το βλέπει είναι γιατί μισεί εμένα και το '''ΦΩΣ''' τον έχει τυφλώσει.--188.4.8.21 07:30, 28 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

188.4.8.21 (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ η απολογία μου να μεταφερθεί στο ΣΔ να την διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Έχω αυτό το δικαίωμα αφου αναφέρονται σε μένα.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Την έχουν διαβάσει ήδη V/M. Ξεχνάς μάλλον ότι η ιστορία γράφεται με εκατέρωθεν απόψεις, το εκατέρωθεν περιλαμβάνει όλες τις υπαρκτές ιδεολογικές διαφορές. Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν στην θρησκεία και στις διαφορετικές της εκφάνσεις και ερμηνεύουν με διαφορετικό τρόπο την ιστορική της πορεία. Κανείς δεν μπορεί να απορριφθεί για την οπτική γωνία με την οποία βλέπει τον κόσμο. Ο πραγματικός αγώνας στην Βικιπαίδεια είναι η σύνθεση, το "γράφοντας για τον εχθρό" και υπάρχουν τέτοιοι χρήστες στην ΒΠ όπως ο χρήστης:Pavlos1988. Μιμηθείτε τον.

Δεν ήταν βουνά ήταν έρημος αυτή τη φορά :)

94.66.59.235 (συζήτησησυνεισφορές)

Συγγνώμη, είχα μείνει πίσω, στο Νεπάλ. Τα χρόνια πολλά ισχύουν. Περιμένουμε τις ενδιαφέρουσες συνεισφορές σας για τις ερήμους του κόσμου, στην έρημο της ελληνόγλωσσης Βικιπαίδειας.

77.49.51.218 (συζήτησησυνεισφορές)

Την ιστορία τη γράφουν οι επαναστάτες.Όταν ζήτησα να επανέλθω ήσουν απών.Δεν μου έδωσες καμιά συγχώρεση,καμιά ευκαιρία!

Εσύ με έθαψες,μην το ξεχνάς!

94.66.59.235 (συζήτησησυνεισφορές)

Εριξες κι εσύ το χωματάκι σου προφέσορα, μην το ξεχνάς!

188.4.62.173 (συζήτησησυνεισφορές)

Το 'ριξα,αλλά "Σιγά μη κλάψω,σιγά μην φοβηθώ".

94.66.59.235 (συζήτησησυνεισφορές)

Χα, χα. Καλό. Τι είναι, "ελληνικό χιπ χοπ"; Ωχ! Θα παρέμβει ο Τζερόνυμο και θα τα κάνει σαλάτα.

188.4.62.173 (συζήτησησυνεισφορές)
TasosTasos (συζήτησησυνεισφορές)

Θα συνηγορήσω κι εγώ υπέρ της λήψης μέτρων κατά του χρήστη Τζερόνυμο. Όσο με αφορά, δημιούργησα το λήμμα "Ελληνική Λύση", με όσες πηγές μπόρεσα να εντοπίσω. Τη δεύτερη ημέρα, είχε κάνει πρόταση διαγραφής, με το αιτιολογικό ότι το λήμμα δεν ήταν εγκυκλοπαιδικό.

Παράλληλα, ενώ έχω δημιουργήσει το λήμμα "Κυπριακές προεδρικές εκλογές 2018", ακολουθώντας τη δομή αντίστοιχων λημμάτων για εκλογές της αγγλικής, αυθαίρετα το διέγραψε πλήρως και έγραψε το δικό του, σαφώς πιο μικρό και ελλιπές ως προς τις πληροφορίες.

188.4.232.241 (συζήτησησυνεισφορές)

Άργησες.Ο αρχηγός του έδωσε κάποιες ευκαιρίες ακόμα.Μην το αποπάρουμε το παιδί.Θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα.

Καλογερόπουλε τα φίλτρα μην ξεχάσεις να βγάλεις από την πρίζα!