Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:P.a.a

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, φίλτατε, P.a.a.! Θα ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σου και τη βοήθειά σου, σε ένα θέμα (σχετικά με ένα πρότυπο) που με ταλαιπωρεί από εχθές. Σε μέσες άκρες, θέλω ένα πρότυπο με την τοποθέτησή του να συμπεριλαμβάνεται η σελίδα αυτόματα σε μία κατηγορία. Το πρόβλημα είναι ότι κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το κάνω σε σελίδες κατηγοριών, γιατί εκεί θέλω να το τοποθετήσω... Υπήρξε συζήτηση με τον κ. Kalogeropoulos προηγουμένως, κι αν ήταν πολύ εξυπηρετικός, μου είπε να απευθυνθώ σε εσένα για καλύτερα! Αν έχεις χρόνο, ωστόσο, μπορεί να ρίξεις και μια ματιά στις συζητήσεις που κάναμε χθες, εδώ κι εδώ. Αναμένω απάντηση όταν βρεις χρόνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)

Αν θες απλώς να εμφανίεζεται το πλάισιο "Αυτή η κατηγορία βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος ... Για να συμμετάσχετε και εσείς στην Επιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα." η απλούστερη λύση είναι ένα νέο πρότυπο. Μπορούμε υπάρχον πρότυπο να προσθέσουμε έλεγχο αν περιλαλμάνεται στον ονοματοχώρο των κατηγοριών, αλλά έτσι όπως είναι δομημένο θα γίνει (ακόμα πιο) δυσανάγνωστο.

Η άλλη λύση είναι το πρότυπο να καλεί ένα module.

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση.

Καλύτερα όχι νέο πρότυπο (φαντάζομαι, αναφέρεσαι σε έναν παρόμοιο που έχει η επιχείρηση ποδόσφαιρο). Μπορεί μελλοντικά κι άλλες επιχειρήσεις να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον τρόπο που αναφέρω, οπότε καλύτερα να λυθεί μια και καλή το θέμα. Δυστυχώς, εγώ δεν τα καταλαβαίνω πολύ καλά αυτά τα "έτσι όπως είναι δομημένο θα γίνει (ακόμα πιο) δυσανάγνωστο" (Όλα δυσανάγνωστα μου φαίνονται). Έχω την όρεξη να ασχοληθώ, αν μου πεις τι πρέπει να γίνει. Όποτε δηλαδή κι εσύ έχεις χρόνο και διάθεση, να μου εξηγήσεις.

P.a.a (συζήτησησυνεισφορές)
ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Νομίζω κι εγώ πως, ναι, δουλεύει, τέλεια! Απλώς θα αλλάξω την ονομασία της κατηγορίας που τοποθετείται αυτόματα, γιατί υπάρχει ήδη, ενώ το πρότυπο μας δίνει μία που δεν υπάρχει.

Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες!

Απαντήστε στο "Μικρή βοήθεια"