Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Cytaofficial cyprus (συζήτησησυνεισφορές)

Σε χαιρετώ,

μπορούμε να δούμε γιατί είμαι blocked στην επεξεργασία τιου προφιλ Cyta στα αγγλικά. Υπάρχει τρόπος να το φύγω;;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Χαίρετε.

Οι λόγοι της φραγής σας αναφέρονται στη σελίδα συζήτησής σας στην αγγλική ΒΠ

Βλέπω δυο-τρεις κύριους λόγους.

α) το όνομα χρήστη σας υποδηλώνει ομαδικό-εταιρικό λογαριασμό (που τον μοιράζονται πάνω από ένας χρήστης). Αυτό δεν επιτρέπεται στην αγγλική ΒΠ και σε μεγάλο βαθμό πρέπει να αποφεύγεται γενικά σε όλες τις ΒΠ.

β) το όνομα χρήστη μπορεί να θεωρηθεί διαφημιστικό

γ) είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει σύγκρουση κινήτρων. Λάβετε υπόψη τον χαρακτήρα του ιστότοπου. Δεν είναι όπως το facebook όπου θα μπορούσατε να μιλάτε για «προφίλ», είναι εγκυκλοπαίδεια και αυτό είναι εγκυκλοπαιδικό λήμμα. Επίσης δεν μπορείτε να αναλάβετε το περιεχόμενο του λήμματος. Αντίκειται στους Όρους Χρήσης και την Πολιτική.

δ) στην ουσία μετατρέψατε το λήμμα σε διαφημιστική εταιρική καταχώρηση.

Σας προτείνω τα παρακάτω που είναι σύμφωνα με όλους τους κανόνες:

1) Ζητήστε την αλλαγή του ονόματος χρήστη σας από Cytaofficial cyprus σε κάτι άλλο που θα έχετε συγκεκριμένα εσείς ως υπάλληλος της εταιρίας π.χ. «John P. (CYTA)».

2) Γράψτε στη νέα σελίδα χρήστη ότι οι επεξεργασίες σας γίνονται με την ιδιότητα του υπαλλήλου της CYTA.

3) Με αυτό το λογαριασμό δεν θα πρέπει να κάνετε επεξεργασίες που δεν έχουν σχέση με την CYTA, αλλά και ...

... 4) δεν θα πρέπει να επεξεργάζεστε το ίδιο το λήμμα για την εταιρία, αλλά μπορείτε να παρέχετε χρήσιμα στοιχεία και πηγές στις σελίδες συζήτησης για τα λήμματα: en:Talk:CYTA και Συζήτηση:Cyta

Αν θελήσετε ως πρόσωπο να επεξεργαστείτε ένα λήμμα για την δική σας ευχαρίστηση στο δικό σας χρόνο, δημιουργήστε άλλο λογαριασμό, άσχετο με την cyta.

Αν χρειαστεί άλλος υπάλληλος της cyta να δώσει νέες πληροφορίες στις παραπάνω σελίδες συζήτησης, θα πρέπει να φτιάξει άλλο λογαριασμό, π.χ. «Panagiotis N. (CYTA)». Και πάλι θα πρέπει να μην επεξεργαστεί ο ίδιος και άμεσα το ίδιο το λήμμα.

Μην μπείτε στον πειρασμό να δημιουργήσετε λογαριασμό που δεν θα κάνει εμφανές ότι συνεισφέρετε για λογαριασμό του εργοδότη σας. Θεωρήστε δεδομένο ότι θα μπορέσει να γίνει αντιληπτό από τρίτους, με διάφορους τρόπους και εργαλεία, και θα αποτελέσει δυσφήμηση για την εταιρία. (Terms_of_use/FAQ_on_paid_contributions_without_disclosure)

Απαντήστε στο "Είμαι ακόμα blocked"