Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Nikosgranturismogt

Cretan2014 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι τα λήμματα που τοποθετείς για το διαγωνισμό Wikimedia Άνοιξη ΚΑΕ 2017 θα πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 300 λέξεις.

Badseed (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα! Θέλω αρχικά να σε ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου στο ΚΑΕ 2017 και να σε συγχαρώ για την προσπάθεια που καταβάλλεις. Θέλω όμως να σου επισημάνω, όπως έκανε και ο Cretan2014 παραπάνω, ότι σύμφωνα με τους κανόνες του διαγωνισμού δεκτά γίνονται τα λήμματα που αποτελούνται από 300 και πάνω λέξεις, συνεπώς τα μικρά που δημιούργησες θα πρέπει να αποκλειστούν. Ξέρω ότι δεν τα έχεις μικρύνει εσύ (είναι ήδη μικρά στην αγγλική) αλλά εφόσον έχουμε αυτόν τον κανόνα θα πρέπει να ψάξεις για ορισμένα μεγαλύτερα. Τα συνολικά λήμματα που συμμετέχουν είναι πάνω από 2000, συνεπώς νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο.

Επίσης θα πρέπει να προσέξεις την ποιότητα των μεταφράσεων, αρκετά από τα λήμματά σου έχουν επισημανθεί προβλήματα στη μετάφραση, κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος αποκλεισμού λημμάτων σύμφωνα με τους κανόνες. Προσπάθησε να δουλεύεις λίγο παραπάνω τα λήμματα!

Ο διαγωνισμός διαρκεί αρκετό καιρό, μέχρι τα τέλη Μάη. Προσπάθησε να τον δεις σαν έναν μαραθώνιο και όχι σαν αγώνα σπριντ! Βασικός σκοπός είναι να προσθέσουμε όχι μόνο πολύ περιεχόμενο, αλλά και ποιοτικό περιεχόμενο. Συνεπώς ίσως είναι καλύτερα να δουλέψεις με πιο χαλαρό ρυθμό: δεν νομίζω ότι θα στερηθείς κάποιο βραβείο, μιας και έχεις μπει με φόρα, και είμαι σίγουρος ότι το ποιοτικότερο αποτέλεσμα θ' αρέσει και σε σένα περισσότερο! Φιλικά - ~~~~