Kaitlyn

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Kaitlyn
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση7 Οκτωβρίου 1986( 29 ετών)
Χιούστον, Τέξας, ΗΠΑ
ΚατοικίαBoca Raton, Florida, United States
ΕθνικότηταΑμερικανίδα
ΨευδώνυμοCeleste, Kaitlyn, Ricki Vaughn
Χώρα πολιτογράφησηςΑμερικάνικη
Ύψος1,68
Εκπαίδευση και γλώσσες
ΕκπαίδευσηFlorida Championship Wresting
ΣπουδέςMayde Creek High School
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΜοντέλο, Συνταξιούχος Παλαίστρια
Μισθός800.000 (2012 - 2014)
Περίοδος ακμής2010 - 2019
Οικογένεια
ΣύζυγοςPJ Braun (2014 - σήμερα)
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Η Σελέστ Μπόνιν Μπρόουν (Celeste Bonin Braun, γενν. 7 Οκτωβρίου 1986) είναι Αμερικανίδα επιχειρηματίας, μοντέλο και συνταξιούχος παλαίστρια. Είναι κυρίως πιο γνωστή με το όνομά της ως Kaitlyn όταν βρισκόταν στο WWE. Θεωρείται μία από τις καλύτερες και δυνατότερες, αλλά και θρυλικές παλαίστριες στο WWE καταφέρνοντας να κατακτήσει το Γυναικείο Πρωτάθλημα 3 φορές πράγμα το οποίο την κάνει να έχει σπάσει ένα μεγάλο ρεκόρ μεγάλων κατακτήσεων και να είναι ξεχωριστή από τις άλλες Divas.

Προσωπική Ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καριέρα στο ΝΧΤ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Μπρόουν ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο φυσικής κατάστασης του σώματος. Το 2007 κέρδισε την Εθνική Επιτροπή Μυικής Δύναμης ( NP ) του John Sherman Classing Building & Fitness Championship καταφέροωντας να φτάσει μέχρι και την 5η θέση.

Επίσης η Μπρόουν το 2010 κατάφερε να κερδίσει στο NXT την τρίτη σεζόν καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να γίνει στο ευρή κοινό μια από τις πιόοθρυλικές και μεγαλύτερες παλαίστριες στην ιστορία του WWE.

Στο ΝΧΤ της 3ης σεζόν η Κέιτλεν νίκησε σε έναν αγώνα την Naomi και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι η Κέιτλεν ήταν η θρυλική νικήτρια παλαίστρια της τρίτης σεζόν του ΝΧΤ.

Επίσης η Kaitlyn με την Naomi ήτανε φίλες από την αρχή της σεζόν μέχρι και την τελευταία. Η Kaitlyn έκανε το ντεμπούτο της το 2006 στην ηλικία των 19 μόλις ετών στο Body Fitness. Το 2007 η Μπόουνιν κέρδισε την Εθνική Επιτροπή Μυϊκής Δύναμης ( NPC) του John Sherman Classic Bodybuilding η οποία ήρθε 5η στο Arnold Classic η οποία ήτανε στη 1η πεντάδα στην Musclemania. Το 2009 η Kaitlyn εμφανίστηκε στο περιοδικό Flex.

Πορεία προς το WWE[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τον Ιούλιο του 2010 η Μπρόουν υπέγραψε ένα συμβόλαιο με το WWE. Τον Ιανουάριο του 2013 κέρδισε στο WWE Divas.

Η Kaitlyn ως νικήτρια στο NXT Season 3

Championship καταφέρνοντας να κρατήσει το τίτλο για πέντε μήνες. Έκανε το ντεμπούτο της με το όνομά της ως Celeste που συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό του FCW η οποία άλλαξε το όνομά της σε Ρίκι Βόουνγκιν όπου έκανε το ντεμπούτο της στο FCW σε έναν αγώνα με την Naomi και την AJ. Λίγο αργότερα σε έναν πάλι αγώνα συνεργάστηκε με την Naomi και μαζί κατάφεραν να κερδίσουν τις δύο βασίλισσες του FCW την AJ και την Aksana.

Τον Οκτώβριο του 2013 η Μπόνιν έκανε το ντεμπούτο της ως χαρακτήρας στο παιχνίδι WWE 2K14.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 η Μπόουνιν έκανε το ντεμπούτο της στο NXT SEASON 3 καταφέρνοντας να νικήσει την AJ και τον Primo σε έναν αγώνα. Η Vickie Guerrero επίσης ήτανε η προπονήτρια της Μπόουνιν στο NXT.

Τον Απρίλιο του 2012 η Μπόουνιν κατάφερε να κερδίσει σε έναν αγώνα την Maxine. Λίγο αργότερα η Κέιτλεν έχασε σε έναν αγώνα στο six - Dina tag team match από την Kelly Kelly, Naomi και Jamie όπου όταν έχασε της επιτέθηκαν η Layla και η Michael McCool ( LayCool) και η προπονήτριά της Vickie με την οποία είχαν μια έχθρα στο ΝΧΤ.

Λίγο καιρό πριν φύγει από το WWE και αφοσιωθεί με την προσωπική της ζωή αλλά και τον γάμο της με τον PJ, η Μπόουνιν έχασε από την Summer Rae και την AJ με την Tamina στους δύο τελευταίους της αγώνες.

Η Μπόουνιν αργότερα παντρεύτηκε τον PJ Braun στις 20 Ιουνίου του 2014. Τον Νοέμβριο του 2012 η Kaitlyn συνελήφθη στο Grand Rapids Michigan για μια απλήρωτη επιτάχυνση εισιτηρίων και απελευθερώθηκε με καταβολή ενός ομολόγου $ 315.

Ο αγαπημένος της παλαιστής τον οποίο έχει σαν είδωλό της είναι ο Goldberg.

Η Μπόουνιν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να σπάσει ρεκόρ στο WWE ως μια θρυλική παλαίστρια πράγμα που την κάνει να είναι μία από της καλύτερες ξεπερνώντας με κάθε τρόπο κάθε άλλη ντίβα στο WWE. Η Μπόουνιν αναγνωρίζεται μία από της μεγαλύτερες και καλύτερες παλαίστριες στην ιστορία του WWE και θεωρείται ως μια θρυλική παλαίστρια, ενώ είναι η πέμπτη παλαίστρια της πρώτης γενιάς στον κόσμο αλλά και στην ιστορία του WWE.

Η Κaitlyn έχει καταφέρει να διεκδικήσει το γυναικείο πρωτάθλημα 3 ολόκληρες φορές αλλά και να κερδίσει την τρίτη σεζόν του ΝΧΤ το 2010 κάτι το οποίο την κάνει ξεχωριστεί γυναίκα όπου το 2013 ήταν η πέμπτη παλαίστρια της χρονιάς ανάμεσα σε πολλές άλλες.

Πρωταθλήματα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Γυναικείο Πρωτάθλημα ( 3 φορές )
  • NXT (Season 3)
  • Royal Battle (1 φορά)