Break Up with Your Girlfriend, I'm Bored

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Το Break Up with Your Girlfriend, I'm Bored είναι ένα από τα πιο γνωστά R&B μουσικά κομμάτια της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας, Ariana Grande. Είναι το δωδέκατο και τελευταίο τραγούδι του πέμπτου άλμπουμ της τραγουδίστριας, με τίτλο Thank U, Next, και κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου του 2019, όπως και το υπόλοιπο άλμπουμ, από την Republic Records. Έχει διάρκεια 3 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα.

Συντελεστές και συμμετέχοντες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Grande είναι η μοναδική ερμηνεύτρια του τραγουδιού. Οι στιχουργοί είναι οι Max Martin, Kandi, Ariana Grande, Kevin-Briggs, ILYA, και Savan Kotecha. Την ίδια μέρα κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, το οποίο σκηνοθέτησε η Hannah Lux Davis [1]. Πέρα από την ερμηνεύτρια, στο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί και ο ηθοποιός της σειράς Rivedale, Charles Melton και το μοντέλο Ariel Yasmine [2].

Επιτυχία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το Break Up with Your Girlfriend, I'm Bored είναι το δωδέκατο δημοφιλέστερο τραγούδι της Grande, όπως παρουσιάζεται στα στοιχεία του Billboard, καθώς κατάφερε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις των επιτυχιών του Billboard για 20 εβδομάδες ,φτάνοντας ,έτσι ,κορυφαία κομμάτια της Grande, όπως είναι το Dangerous Woman, το Break Free και το Bang Bang [3].

Παραπομπές - Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Ariana Grande – ​break up with your girlfriend, i'm bored, https://genius.com/Ariana-grande-break-up-with-your-girlfriend-im-bored-lyrics, ανακτήθηκε στις 2021-11-10 
  2. Davis, Hannah Lux (2019-02-08), Ariana Grande: Break Up with Your Girlfriend, I'm Bored, London Alley Entertainment, https://www.imdb.com/title/tt9743118/, ανακτήθηκε στις 2021-11-10 
  3. «Ariana Grande». Billboard. Ανακτήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2021.