Χρήστης:ManosHacker/Περί ανωνυμίας, αποσπασματικά

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Εγώ όταν βλέπω ένα ανώνυμο χρήστη να εκφέρει ισχυρές απόψεις σε θέματα κλπ κλπ.. σε συζητήσεις.. κλπ.. υποψιάζομαι ότι είναι μια ανώνυμη μαριονέτα κάποιου κανονικού χρήστη.. και ότι δεν είναι κάποιος ανώνυμος χρήστης που συνηθίζει μόνο ανώνυμα να συνεισφέρει.. Ggia 11:12, 18 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)
Χωρίςτζατζίκι εγώ δε θέλω να βλέπουν τις συνεισφορές μου γιατί άμα κάποιος με παρακολουθεί και με ξέρει από κοντά θα με πει ότι γράφω πολλά αντί να κοιτάω την κανονική δουλειά μου και θα λέει και θα έχω πρόβλημα. Και βλέπω ότι μαλώνετε και λέτε εγώ έκανα αυτό και το κάνω επώνυμα ενώ εσύ ανώνυμα ενώ έπρεπε να τους αντιμετωπίζετε όλους ίδια έτσι λένε οι κανόνες. Εγώ είμαι ανώνυμα και δε θέλω να το παίξω κάποιος με ένα νικνέιμ και να λέω εγώ το ανώνυμο νικνέιμ έχω τόσες συνεισφορές που κάνουν δυστυχώς μερικοί από αυτά που είδα. Πώς μπορεί κάποιος να πάρει την ip και το όνομα σου αν δεν είναι χάκερ άμα το κάνει από εταιρία είναι παράνομο από απόρρητο. Ggia οι κανόνες λένε να έχεις καλή πίστη και να μην υποψιάζεσαι κακόβουλες πράξεις και άμα τις υποψιάζεσαι μπορείς να πεις να βρουν αν είναι ένας ανώνυμος μαριονέτα οι κανόνες λένε γίνεται.--93.232.98.68 14:52, 18 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)

Και πρόβλημα έχεις και nick name έχεις και μάλιστα όχι ένα--The Elder 14:55, 18 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)

Αυτό είναι προσωπική επίθεση και άμα κάνεις έλεγχο θα δεις ότι δεν έχω και λες προσβλητικά πράγματα. Είσαι διαχειριστής και άμα το πιστεύεις αυτό που λες κάνε έλεγχο όπως είναι ο ρόλος σου και μη λες ότιναναι.--93.232.98.68 15:10, 18 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)

Σοβαρέψου.. είναι πολύ γελοίο να μιλάς για προσωπική επίθεση όταν γράφεις ως ανώνυμος! Προσωπική επίθεση σε ανώνυμο χρήστη ο οποίος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε; Εκτός αν πράγματι είσαι μια ανώνυμη μαριονέτα κάποιου χρήστη και η προσωπική επίθεση πάει στον χρήστη αυτό. Ggia 16:50, 18 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)

Οι κανόνες για την προσωπική επίθεση λένε για όλους τους χρήστες και το ηθικό είναι να μην προσβάλεις τον άλλον οποιοσδήποτε και να είναι. Άμα κάποιον δεν τον ξέρεις με νικνέιμ δεν έχεις δικαίωμα να του λες "έχεις πρόβλημα" "είσαι μαριονέτα" "σοβαρέψου" "τρολλ" "είναι πολύ γελοίο να μιλάς". Με προσβάλεις και σε παρακαλώ να φερθείς κόσμια.--93.232.98.68 17:18, 18 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)


«Και πως θα ξεχωρίζουμε το τρολ από την σοβαρή ανώνυμη καταγγελία;» Εξετάζοντας το περιεχόμενο της καταγγελίας. Το τρολάρισμα είναι συμπεριφορά, έχουμε και συνδεδεμένα τρολ. --geraki Talk 19:23, 19 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)

Ggia η βικιπαίδεια λέει να υποθέτεις καλή πίστη και μαριονέτα είναι ένας που παριστάνει άλλον και ανώνυμα και με νικνέιμ αλλά άμα δεν έχεις νικνέιμ και το λες "είμαι ο ίδιος" δεν είσαι μαριονέτα. Άμα κάτι το στηρίζεις με πηγές δεν είσαι τρολλ αλλά αυτό είναι να λες ότιναναι αλλά άμα φέρνεις πηγές είναι επαληθευμένο και δεν είναι ότιναναι. Και η βικιπαίδεια λέει να έχεις καλή πίστη και να μη λες ότι οι άλλοι από τη βικιπαίδεια θα εκδικηθούν και να μην έχεις προκατάληψη και λες οι ανώνυμοι είναι τρολλ και ανώνυμη μαριονέτα. Άμα πιστεύεις ότι υπάρχει καθεστώς που φοβούνται να το πεις εδώ στην αγορά γιατί είναι κακό για τη βικιπαίδεια και άμα είναι νόμιμο και άμα είναι παράνομο.--93.232.125.83 19:24, 19 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)


Ανώνυμε 93.232.125.83, εγώ δεν φοβάμαι τίποτα και γράφω με την περσόνα που έχω φτιάξει εδώ (δες τις συνεισφορές μου). Ακόμη και με τον The Elder επώνυμα έγραψα κάποια πράματα που διαφωνούσα με αυτόν στο παρελθόν. Ggia 19:28, 19 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)

Εγώ δε φοβάμαι τους άλλους στη βικιπαίδεια αλλά την περσόνα τη βλέπουν και άλλοι και εκτός βικιπαίδειας και μπορούν να το συνδέσουν με προσωπικά δεδομένα και παρατσούκλια και προτιμήσεις και άλλα και δε θέλω να κάνω περσόνα. Νομίζω και ότι οι περσόνες κάνουν κακό αντί να γράφεις σε ένα άρθρο τα στραβά τα γράφεις σε έναν που το έγραψε αλλά αυτό δεν είναι καλό που χάνονται όλοι οι άλλοι που μπορεί να το διορθώσουν και δε βλέπουν τι έγραψες. Εγώ θέλω άμα είναι κάτι στραβό να το γράφετε στο άρθρο και η συζήτηση χρήστη για να συζητάμε άρθρα είναι περιττή. Καλή είναι μόνο άμα κάποιος κάνει προειδοποίηση και να τη συζητήσουμε που αφορά εμένα και όχι το άρθρο αλλά τη βλέπω και είναι άμεση.93.232.125.83 19:39, 19 Δεκεμβρίου 2010 (UTC)