Συλλογή φωτογραφιών του Windows Live

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Συλλογή φωτογραφιών του Windows Live
Δημιουργός Microsoft
Τελευταία δοκιμαστική έκδοση 2008 (Δομή 12.0.1308.1023)
Κατηγορία Διαχείριση και διαμοιρασμός φωτογραφιών
Άδεια χρήσης Δωρεάν
Ιστοσελίδα http://photogallery.live.com

Η Συλλογή φωτογραφιών του Windows Live είναι εφαρμογή διαχείρισης και διαμοιρασμού φωτογραφιών που διατίθεται ως μέρος του Windows Live της Microsoft. Είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της Συλλογής φωτογραφιών των Windows, μέρους των Windows Vista. Η Συλλογή φωτογραφιών του Windows Live, όμως, λειτουργεί και στα Windows XP[1], αλλά η έκδοση 64-bit των Vista δεν υποστηρίζεται προσωρινά. Η Συλλογή φωτογραφιών του Windows Live υποστηρίζει την προβολή εικόνων HD Photo στα Windows XP.

Η Συλλογή φωτογραφιών του Windows Live προσφέρει τη δυνατότητα διαχείρισης, εισαγωγής ετικετών και αναζήτησης ψηφιακών φωτογραφιών. Επιπλέον, επιτρέπει το διαμοιρασμό φωτογραφιών με τη δημοσίευσή τους στα Windows Live Spaces. Σύμφωνα με τη Microsoft, ίσως να μπορέσει να δημοσιεύει φωτογραφίες και σε άλλες ιστοσελίδες διαμοιρασμού, όπως το Flickr, εάν μπορούν να χρησιμοποιούν κοινά πρωτόκολλα.[2] Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά της Συλλογής φωτογραφιών των Windows Vista και επιπλέον προσθέτει νέα χαρακτηριστικά συμπερίληψης ιστογράμματος χρωμάτων μιας εικόνας, προσθήκης πανοραμικής πινέζας και αυτόματης εισαγωγής ετικετών κατά την εισαγωγή των φωτογραφιών.[3]

Το πρόγραμμα διατίθεται για λήψη ως δοκιμαστική έκδοση από το Windows Live Installer ως μέρος της οικογένειας προγραμμάτων του Windows Live 2.0.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]