Συζήτηση χρήστη:Xebeche

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Xebeche, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 


Το άρθρο επανέκδοση μετακινήθηκε στο Σολάρις (2002)

Ραφαηλίδης[επεξεργασία κώδικα]

Πολύ απλά γιατί ήταν κατά λέξη αντιγραφή από το οπισθόφυλλο του βιβλίου, πράγμα που αποτελούσε παραβίαση copyright. --Ttzavarasσυζήτηση 14:58, 2 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Καλησπέρα! Όπως αναφέρει και ο Ttzavaras παραπάνω, τα περιεχόμενα ενός βιβλίου, όπως και το οπισθόφυλλό του αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα και/ή του εκδότη του. Κατ' επέκταση δεν επιτρέπεται η λέξη προς λέξη αντιγραφή τους στη βικιπαίδεια παρά μόνο με γραπτή άδεια του εκδότη. Συνεπώς, μπορείς να γράψεις ένα άρθρο για ένα βιβλίο (εφόσον καλύπτει κάποια ελάχιστα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας) γράφοντας μια περίληψη εντελώς δική σου. Τυχόν άλλες πληροφορίες, π.χ. τα πόσα αντίτυπα πούλησε, τυχόν κριτικές κτλ. πρέπει να συνοδεύονται και από την πηγή, η οποία με τη σειρά της ωφείλει να είναι ουδέτερη. Φιλικά, Atlantia 18:21, 2 Οκτωβρίου 2010 (UTC)
Εφόσον 1) δεν περιλαμβάνει υλικό που προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα, 2) εφόσον είναι γραμμένο από ουδέτερη οπτική γωνία και 3) εφόσον καλύπτεται από τα κριτήρια που αναγράφονται σε αυτό το σύνδεσμο δεν έχει κανείς δικαίωμα να στο διαγράψει και έχεις κάθε δίκαιο να το υπερασπιστείς. Atlantia 21:55, 2 Οκτωβρίου 2010 (UTC)

Το Αρχείο:Komikotragiki.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:Komikotragiki.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή της π.χ. αν είναι φωτογραφία τραβηγμένη από εσένα γράψε το ξεκάθαρα. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή της συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. --MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:11, 3 Οκτωβρίου 2010 (UTC)