Συζήτηση χρήστη:Shamalien

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Οι συζητήσεις μου

C messier (συζήτησησυνεισφορές)

Η χρήση μαριονέτας για την παράκαμψη της φραγής σας δεν αποδεκτή πρακτική και αυτός ο λογαριασμός έχει φραγεί επ'αόριστο, ενώ η φραγή στον αρχικό λογαριασμό διπλασιάστηκε. Σας παρακαλώ να κάνετε δύο ημέρες υπομονή.

Shamalien (συζήτησησυνεισφορές)

Θεωρείστε ότι διακατάχεστε από σύγκρουση κινήτρων, λειτουργήσατε αυτόβουλα και ανεξήγητα και σύμφωνα με τον κανονισμό σας χάσατε την εμπιστοσύνη της κοινότητας της Wikιpedia και της υποκοινότητας των φίλων της μουσικής και των γκονγκ. Παρακαλώ να αναφερθεί στους άλλους διαχειριστές και να υποστείτε τις συνέπειες που επιβάλλατε εις διπλούν στον εαυτό σας κύριε διαχειριστή. Βάλατε στολή και κάνετε ό,τι θέλετε.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Shamalien (ιστορικό)
Shamalien (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ.

Shamalien (συζήτησησυνεισφορές)

Οι διαχειριστές είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους που αφορούν τα εργαλεία του διαχειριστή και ανεξήγητες διαχειριστικές ενέργειες μπορεί να αποθαρρύνουν άλλους συντάκτες που στερούνται τέτοια εργαλεία. Υποκείμενοι μόνο στα όρια της ευγένειας, της αποφυγής προσωπικών επιθέσεων και της λογικής της καλής πίστης, οι χρήστες είναι ελεύθεροι να αμφισβητήσουν και να επικρίνουν τις ενέργειες ενός διαχειριστή. Οι διαχειριστές αναμένεται να ανταποκριθούν άμεσα και ευγενικά σε ερωτήσεις που αφορούν τη συμπεριφορά τους στη Βικιπαίδεια και τις διαχειριστικές τους ενέργειες, καθώς και να τις αιτιολογούν όταν χρειάζεται.

Σε διαχειριστές που σοβαρά ή κατ' επανάληψη ενεργούν με προβληματικό τρόπο ή έχουν χάσει την εμπιστοσύνη της κοινότητας, μπορεί να επιβληθούν κυρώσεις ή να τους αφαιρεθεί η ιδιότητά τους (βλ. Επανεξέταση και αφαίρεση της ιδιότητας διαχειριστή παρακάτω). Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

  • Κακόβουλη διαχείριση (μαριονέτα, σοβαρή κατάχρηση εμπιστοσύνης κ.λπ.).
Shamalien (συζήτησησυνεισφορές)

Σε γενικές γραμμές, οι συντάκτες δεν θα πρέπει να ενεργούν ως διαχειριστές σε περιπτώσεις στις οποίες έχουν εμπλακεί. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εμπλεκόμενοι διαχειριστές μπορεί να έχουν ή μπορεί να θεωρηθεί ότι έχουν σύγκρουση κινήτρων σε διαφωνίες όπου ήταν ένα από τα μέρη ή έχουν έντονα συναισθήματα σχετικά. Η συμμετοχή γενικά ερμηνεύεται πολύ ευρέως από την κοινότητα, συμπεριλαμβάνοντας τρέχουσες ή προηγούμενες συγκρούσεις με έναν συντάκτη (ή συντάκτες), καθώς και διαφωνίες σχετικά με τα θέματα, ανεξάρτητα από το είδος, τον χρόνο, ή την έκβαση της διαφωνίας.

Shamalien (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πολύ αλλά σας καταγγέλω σε άλλους διαχειριστές γιατί εμπλέκεστε κύριε και δεν αποδυκνείτετε αυτά για τα οποία κατηγορείτε. Αναμένω άμεσα απεμπλοκάρισμα του λογαριασμού εφόσον ενεργήσατε εν εμπλοκή.

Shamalien (συζήτησησυνεισφορές)

Λυπάμαι αλλά έχετε χάσει την εμπιστοσύνη της κοινότητάς μας που αριθμεί 1100 μέλη. Παρακαλούμε για ενέργειες των διαχειριστών για να ληφθούν μέτρα για τον κύριο C messier.

Shamalien (συζήτησησυνεισφορές)

Θεωρείστε ότι διακατάχεστε από σύγκρουση κινήτρων, λειτουργήσατε αυτόβουλα και ανεξήγητα και σύμφωνα με τον κανονισμό σας χάσατε την εμπιστοσύνη της κοινότητας της Wikepaidia και της υποκοινότητας των φίλων της μουσικής και των γκονγκ. Παρακαλώ να αναφερθεί στους άλλους διαχειριστές και να υποστείτε τις συνέπειες που επιβάλλατε εις διπλούν στον εαυτό σας κύριε διαχειριστή. Βάλατε στολή και κάνετε ό,τι θέλετε.

C messier (συζήτησησυνεισφορές)

Ανέφερα τις ενστάσεις σας στους άλλους διαχειριστές (μαζί με το σκεπτικό της φραγής σας) .

Shamalien (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ. Να σημειώσετε επίσης ποια η σχέση μαζί μου και με τον χρήστη GongLove και τους άλλους που χτες έπαιζαν ανώνυμα με το λήμμα κάθε λεπτό. Γιατί το αντικείμενο αφορά πολύ κόσμο και δε μπορείτε να στερείτε το βήμα από μια ανασκοπική έρευνα από πολλούς συντάκτες. Παραθέστε και αυτό και πείτε μου τι λάθος έκανα εγώ και για τι προσέθεσα στο λήμμα που σας δημιούργησε πρόβλημα. Αυτό δεν είναι το νόημά σας; Να συνεισφέρουμε όλοι; Παρακαλώ για την άμεση ανάκληση της φραγής μου. Το συγγνώμη έχω μάθει να το δίνω και να μη μου το δίνουν στην Ελλάδα. Συγγνώμη λοιπόν, για το λάθος που έκανα που δεν έχετε αποδείξεις για τις κατηγορίες σας και έχετε προσωπική εμπλοκή με το ψευδές μέχρι προχτές λήμμα. θα τα πείτε αυτά στους διαχειριστές για το 600 μ. Χ που το είχατε π.Χ. και παραπλανούσατε όλο το ελληνικό κοινό; χωρίς βιβλιογραφία. Εμένα και όσους είπαμε με βιβλιογραφία την αλήθεια μπλοκάρετε επαορίστο; Ποιανού συμφέροντα κατά των Ελλήνων και της αλήθειας υπηρετείτε κύριε αβιβλιογραφητε διαχειριστή; Παρακαλώ για ποινές επί εσάς. Η εμπλοκή σας έχει να κάνει με την παραμονή ψευδούς λήμματος και τον επίμονο έλεγχο από εσάς και διορθώσεων στο ακριβέστερο. Διυλίσατε τον κώνωπα στην αλήθεια και καταπιατε πέντε χρόνια ελέφαντα ψέμματα και τον λανσάρατε μέσω της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα. Γι αυτό θα κατηγορηθείτε ενώπιον της δικαιοσύνης. Όταν θα μας φέρετε αναφορά για κινέζικο γκονγκ οπουδήποτε το 600 π.Χ. τότε να ξαναγίνετε διαχειριστής. Συγγνώμη που σας αποκαλύψαμε. Γιατί αυτό δε το ελέγξατε και αυτόν που το έγραψε δεν τον μπλοκάρατε ποτέ. Ντροπή σας. Τετοιοι Έλληνες είστε που δέχεστε ότι και τα Ελληνικά είναι από την Κίνα. Επίσης μάθετε τι είναι ανασκοπική μελέτη κύριοι και βγάλτε το μάλλον πρωτότυπη έρευνα. Δεν υπάρχει τίποτε πρωτότυπο στο χιλιογραμμένο, χιλιοειπωμένο και χιλιοαδιάβαστο. Όλη η Βικιπαίδειά σας μια ανασκοπική μελέτη είναι κύριοι. Αλλιώς κοτσάρετε το ίδιο σε όλη την Βικιπαίδεια. Παρακαλώ άμεσα. Όσο άμεσα κάνετε κατάχρηση έξουσίας και βλάπτετε το κοινό με παραπληροφόρηση. Όσο πρωτότυπο είναι το εγχείρημά σας άλλο τόσο και το δικό μας.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Shamalien (ιστορικό)
C messier (συζήτησησυνεισφορές)

Προφανώς δεν έχετε καταλάβει γιατί έχετε φραγεί και ακόμη χειρότερα, προχωράτε σε ύβρεις και απειλές (όπως και χθες, το οποίο οδήγησε στη φραγή σας). Ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει μπλοκαριστεί διότι θεωρώ ότι ανήκε σε άτομο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό φραγή (το αντικείμενο συνεισφοράς είναι το ίδιο, ο χρονισμός της δημιουργίας του λογαριασμού το λιγότερο ύποπτος), και ένας χρήστης υπό φραγή επιτρέπεται να γράφει μόνο σε συγκεκριμένα σημεία (δηλαδή στη σελίδα συζήτησής του) μέχρι να λήξει η φραγή του, όχι να φτιάχνει νέους λογαριασμούς για να παρακάμψει τη φραγή. Δεν έχει να κάνει με κάτι που προσθέσατε στο λήμμα (πέρα από το γεγονός ότι έγινε σε χρόνο όπου επιτρεπόταν να γράφετε μόνο στη σελίδα συζήτησής σας) ούτε με τον λοιπό οχετό που γράψατε στη συνέχεια περί ανθελληνισμού και συμφερόντων κτλ.

Shamalien (συζήτησησυνεισφορές)

Σας ευχαριστώ. Να είστε πάντα καλά για τη φροντίδα σας. Για το ζητούμενον τίποτε. 600 π.χ. στην Κίνα είστε κύριε, γι αυτό θα βρεθείτε εφόσον επιμένετε στους αφερέγγυους. Για την ταμπακιέρα κουβέντα.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Shamalien (ιστορικό)
Απαντήστε στο "Φραγή"
Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα