Συζήτηση χρήστη:Paschaggel

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλησπερα συναδελφε !

Πληροφορίες και συμβουλές (9/6)[επεξεργασία κώδικα]

Πλησιάζουμε στο τέλος της προσπάθειας. Κάποιοι από εσάς τα πήγαν περίφημα! Κάποιοι βιάστηκαν αλλά και πάλι τα κατάφεραν!

Το παρακάτω μήνυμα αποστέλλεται σε όλους:

  1. Σημαντικό: Θα πρέπει να αποφεύγεται η τοποθέτηση αυτόματα μεταφρασμένων κειμένων στα λήμματα χωρίς να έχουν επιμεληθεί προηγουμένως, καθώς η αυτόματη μετάφραση είναι χαμηλής ποιότητας και οδηγεί σε συντακτικά ακατανόητα κείμενα. Δεν είναι λίγα τα λήμματα τα οποία είναι λίγο πολύ τσάτρα πάτρα με αυτόματο κείμενο που λίγο νόημα βγάζει. Ξαναδιαβάστε τα λήμματα που γράψατε. Αν δεν βγάζετε νόημα από το κείμενο που γράψατε οι ίδιοι σίγουρα δεν βγάζει κανείς άλλος, οπότε διορθώστε ότι μπορείτε.
  2. Για ότι προβλήματα και απορίες έχετε, μπορείτε να στέλνετε μήνυμα στους βοηθούς, που είναι έμπειροι βικιπαιδιστές που έχουν προσφερθεί εθελοντικά να βοηθήσουν την προσπάθειά σας. Αν αφορούν κυρίως τεχνικά ζητήματα (πως θα μορφοποιήσετε κάτι, πως να κάνετε συνδέσμους/υποσημειώσεις κλπ), μπορείτε εκτός από τους βοηθούς να αφήσετε μήνυμα στην Αγορά ή στην Education Program talk:Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης/Μαθηματικό (2016). Όσοι τα έχουν καταφέρει μπορούν να βοηθήσουν και τους συμφοιτητές τους.
  3. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε όλοι το ερωτηματολόγιο στην http://links.wikimedia.gr/qmath16. Δεν θα σας πάρει πάνω από λίγα λεπτά αλλά το θέλουμε το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουνίου.

--geraki (συζήτηση) 18:04, 9 Ιουνίου 2016 (UTC)[απάντηση]