Συζήτηση χρήστη:NEW BUSINESS

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

NEW BUSINESS, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Vagrand 14:28, 24 Νοεμβρίου 2011 (UTC)

NEW BUSINESS[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ NEW BUSINESS, Το άρθρο NEW BUSINESS έχει σημανθεί ότι δεν καλύπτει τα κριτήρια της εγκυκλοπαιδικότητας για τις εταιρίες, δεν έχει πηγές και εμβόλιμες παραπομπές και δείχνει να αποτελεί διαφήμιση εταιρίας όταν δεν υπάρχουν επαρκείς αντικειμενικές τρίτες πηγές.--Vagrand 14:27, 24 Νοεμβρίου 2011 (UTC)

Διαφημιστικό περιεχόμενο[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλούμε θερμά να μην αναρτάτε διαφημιστικό περιεχόμενο στη Βικιπαίδεια. Παρακαλείσθε να μελετήσετε την πολιτική περί σύγκρουσης κινήτρων και οι συνεισφορές σας να περιορίζονται σε εγκυκλοπαιδικές πληροφορίες. Το πρώην άρθρο με την επωνυμία της εταιρείας μεταφέρθηκε προσωρινά εδώ. Είστε απολύτως ελεύθεροι να επεκτείνετε το άρθρο Franchising και/ή να το συγχωνεύσετε με τα άρθρα Δικαιόχρηση και Δικαιοχρήση (2), χωρίς καμία αναφορά στην εταιρεία σας ή εξωτερικό σύνδεσμο προς αυτή, καθώς κάτι τέτοιο συνιστά διαφήμιση και ξεφεύγει από τους σκοπούς της Βικιπαίδειας. Με εκτίμηση, Atlantia 17:37, 24 Νοεμβρίου 2011 (UTC)