Συζήτηση χρήστη:Magioladitis/Αρχείο 2

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Wikimedia GR[επεξεργασία κώδικα]

Έλαβα το email σχετικά με την Wikimedia, και επιβεβαιώνω πως εγώ έκανα την προσθήκη. Δραστηριοποιούμαι κυρίως στην αγγλόφωνη wiki, κάτω απο το ίδιο nickname--Catlemur (συζήτηση) 19:33, 3 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

μάθημα 3ο[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, Στον όρο "μουσικό πριόνι" πρόσθεσα πηγή - βιβλίο. Ευχαριστώ, Μπελενιώτης Επαμεινώνδας - Παναγιώτης.

Εργασία Σκούμπαφλος Γιώργος Εβδομάδα 3[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Μάριε!Να σε ενημερώσω πως προχώρησα στη διόρθωση δύο εκφραστικών σφαλμάτων και στην προσθήκη δύο παραπομπών στο λήμμα "Ελληνική Επανάσταση του 1821". Ευχαριστώ!

Μάθημα 3ο[επεξεργασία κώδικα]

Έκανα αλλαγές στο λήμμα της πόλης του Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στην παράγραφο για την εκπαίδευση.

Μάθημα 3ο[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Μάριε. Έκανα αλλαγές στο λήμμα Mac OS και συγκεκριμένα στην τελευταία παράγραφο όπου συμπλήρωσα την πρόσφατη αλλαγή του ονόματος του λειτουργικού συστήματος από Mac OS X σε MacOS.

Εργασία 3ης εβδομάδας[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Στο λήμμα Αμφίκλεια διορθώθηκε το "Παλαιοχωρίου" σε "Παλαιοχωρίου Δωριαίων" και προστέθηκε παραπομπή ( [2] ) σχετικά με τα δημοτικά διαμερίσματα.

Εργασία 3ης εβδομάδας[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα! Ελπίζω να είστε καλά. Αυτό που έκανα για την εργασία είναι το εξής: 1ον, στο λήμμα "ροδάκινο" αφαίρεσα τη φράση "και τα ροδάκινα με τους κόκκινους καρπούς , τα σαγκουίνια." καθώς τα σαγκουίνια είναι είδος πορτοκαλιού και όχι ροδάκινου. 2ον, στο ίδιο λήμμα πρόσθεσα μια παραπομπή, "Δενδροκομία Ι Σημειώσεις για ειδικά θέματα", Νάνου Γεωργίου, Αναπληρωτού Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Βόλου",όπου γίνεται αναφορά στη δραστηριοποίηση της Ελλάδας στην κονσερβοποιία ροδάκινου.

Nalatina (συζήτηση) 08:24, 25 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Εργασία 3ης εβδομάδας[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα! Ονομάζομαι Αθανασία Παπαχρήστου και οι αλλαγές που έκανα μέχρι στιγμής είναι οι παρακάτω:

10:52, 25 Σεπτεμβρίου 2016 (διαφ. | ιστορ.) . . (0)‎ . . μ Ντίνος Χριστιανόπουλος ‎ (→‎Βιβλιογραφία: Διόρθωση στον αριθμό του τεύχους και τη χρονολογία έκδοσης) (τελευταίος) (Ετικέτα: Οπτική επεξεργασία) 07:59, 11 Σεπτεμβρίου 2016 (διαφ. | ιστορ.) . . (-2)‎ . . μ Βικιπαίδεια:Απλοί κανόνες ‎ (τελευταίος) 07:58, 11 Σεπτεμβρίου 2016 (διαφ. | ιστορ.) . . (-18)‎ . . μ Βικιπαίδεια:Απλοί κανόνες ‎ (διορθώσεις στη χρήση του τελικού ν)

Εργασία 3ης εβδομάδας[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα και καλή Κυριακή... Επεξεργάστηκα το λήμμα "Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Σκιάθου" προσθέτοντας επεξήγηση, συνδέσμους και φωτογραφίες. Επίσης δημιούργησα το λήμμα "Ματαράγκα Καρδίτσας" και έβαλα παραπομπές, συνδέσμους και φωτογραφίες. Μπουντούρη Νικολέτα Χρήστης:Bountourin

Εργασία 3ης εβδομάδας[επεξεργασία κώδικα]

Γειά σου, Μάριε! Έκανα μια τροποποίηση- συμπλήρωση στο λήμμα "Οργανική Χημεία" - Ονοματολογία οργανικών ενώσεων και πρόσθεσα μια παραπομπή - βιβλίο στο λήμμα "Υποατομικά σωματίδια". ````

3η βδομάδα[επεξεργασία κώδικα]

Πρόσθεσα κάποιες πληροφορίες στο Γοργόμυλο Πρέβεζας -15:59, 25 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC) papatsimpas

Εργασία- 3η εβδομάδα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Στο λήμμα ξύλο, πρόσθεσα τη λέξη ανόργανη (όσο αναφορά τη χημική σύσταση του ξύλου, σειρά 5) και ακριβώς δίπλα πρόσθεσα μια παραμπομπή (βιβλίο) για το ξύλο (The Woodbook).Nkillbee (συζήτηση) 08:59, 29 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Εργασία- 3η εβδομάδα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα. Στο λήμμα "Εκπαίδευση στην πληροφορική στην Ελλάδα" πρόσθεσα την παράγραφο που αναφέρεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με τις αντίστοιχες παραπομπές (χρήστης apostkap)

Επεξεργασία Λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα και από μένα. Πρόσθεσα μία παράγραφο στο λήμμα: Μαλανδρίνο, με τίτλο:"Το Μαλανδρίνο στην αρχαιότητα" και μία παραπομπή σε βιβλίο του L. Lerat. Είναι οκ?

μάθημα 3[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σας και από μένα ,έκανα μια αλλαγή στον όρο ελιά όσο αφορά το ύψος του δέντρου και πρόσθεσα μια παραπομπή για τον καρπό της ελιάς από την πτυχιακή εργασία http://nefeli.lib.teicrete.gr/browse/steg/fp/2010/LeventakiChrysoula/attached-document-1298362249-149767-15071/Leventaki2011.pdf στη σελ 11 με τίτλο βιβλίου Βιολογική καλλιέργεια ελιάς

Εργασία 3ης εβδομάδας[επεξεργασία κώδικα]

Προσθήκη στο Twitter της διαδικασάις εξαγοράς.

3ο Μάθημα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Στο λήμμα Αράχωβα πρόσθεσα την βιβλιογραφία και ενημέρωσα τους περισσότερους συνδέσμους. Αθανάσιος Κουτσονικόλας. Ονομα χρήστη: Akouts Akouts (συζήτηση) 17:58, 26 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

3ο Μάθημα[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σας! Στο λήμμα Καταλανικό στερεό έκανα διορθώσεις στη σύνταξη και σε κάποιους συνδέσμους. Katsba (συζήτηση) 20:04, 26 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

MAΘΗΜΑ 3ο[επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα "Ιστορία των Υπολογιστών" δημιούργησα έναν σύνδεσμο για τα "Αντικυθηρα"

3ο Μάθημα: Εργασία[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα,

στο Βικιπαίδεια:Το πρώτο σου λήμμα διόρθωσα δύο συντακτικά λαθάκια και στο λήμμα Java, πρόσθεσα μία παραπομπή σε γνωστό και έγκυρο βιβλίο, η οποία τεκμηριώνει τη λειτουργία της "Εικονικής Μηχανής (JVM)".

Ιωάννης Γκουτσίδης (συζήτηση) 16:27, 27 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

3ο μάθημα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα και από εμένα! Εγώ έχω κάνει διορθώσεις στα λήμματα Πολύπλοκα βιολογικά δίκτυα και Πετραία Πέλλας. Επίσης έχω προσθέσει παραπομπή στο λήμμα Πετραία Πέλλας.

3ο μάθημα[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα σε όλους! Εγώ έκανα κάποιες διορθώσεις και έβαλα μια παραπομπή στο λήμμα Πετραία Πέλλας.

Εργασία 3ης Εβδομάδας[επεξεργασία κώδικα]

Πολύ καλησπέρα σας...

Να σας ενημερώσω ότι στο λήμμα "Πέτρος Β΄ της Ρωσίας" έκανα επεξεργασία το πεδίο "Ενθρόνιση και Κηδεμονία" και έπειτα πρόσθεσα ως πηγή εξωτερικό σύνδεσμο.

Καλή μας συνέχεια, λοιπόν!

3 ΜΑΘΗΜΑ[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα

στο λήμμα Daimler πρόσθεσα μία τελεία και στο λήμμα Κονσταντέν Μενιέ πρόσθεσα μία πηγή.
Τσαουσιώτης ΚυριάκοςTsaougerek (συζήτηση) 12:17, 28 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Εργασία 3ης εβδομάδας[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα και από εμένα.

Στο λήμμα Βικιπαίδεια:Εξωτερικοί σύνδεσμοι διόρθωσα κάποια γραμματικά/συντακτικά λάθη και στο λήμμα αλγόριθμος πρόσθεσα σύνδεσμο.

Επεξεργασία λήμματος[επεξεργασία κώδικα]

Στο λήμμα σκάκι πρόσθεσα μια πρόταση για το σκάκι στα Δημοτικά σχολεία. Ευχαριστώ Makrodimos (συζήτηση) 16:00, 29 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC) Μακροδήμος Νίκος

Αλλαγές στο λήμμα: "Προγραμματισμός"[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα και από μένα! Επεξεργάστηκα το λήμμα "Προγραμματισμός" και τροποποίησα την τελευταία παράγραφο,αλλάζοντας την σύνταξη και αντικαθιστώντας την τελευταία πρόταση με καινούρια. Ακόμη, πρόσθεσα μία παραπομπή σε βιβλίο και ένα εξωτερικό σύνδεσμο.

Εγκυκλοπαιδεικοτητα[επεξεργασία κώδικα]

Δυστυχώς την πρώτη μου προσθήκη στο λήμμα σκάκι, που αφορούσε την ένταξη του σκακιού στο Δημοτικό σχολείο την εκοψαν ως μη εγκυκλοπαιδικη. Δεν καταλαβαίνω ποιος μπορεί να αποφασίζει να κόβει κάτι το οποίο είναι αντικειμενικό, αξιόπιστο και ενδιαφέρει όλους τους δασκάλους και τους φίλους του σκακιού. Κόπηκε χωρίς συζήτηση. Κρίμα.Makrodimos (συζήτηση) 21:34, 29 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)

Επεξεργασία λημμάτων[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα κ. Μαγιολαδίτη,

επεξεργάστηκα το λήμμα "Μετανάστευση", στο οποίο πρόσθεσα περιεχόμενο και περαπομπές και διόρθωσα τις παραγράφους "Μετανάστευση" και "Αιτία".

Με φιλικούς χαιρετισμούς Ντακαλέτση Θεοδώρα

3ο Μάθημα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα, στο λήμμα "Κωπαϊδα - Ηα αποξήρανση της Κωπαϊδας κατά την αρχιαότητα έκανα διορθώσεις στη στίξη (κόμματα) και στο λήμμα "Θήβα-κατά την τουρκοκρατία" πρόσθεσα μία παραπομπή. Ευχαριστώ!

προσθήκη πηγής[επεξεργασία κώδικα]

Καλή σας μέρα κ Μαγιολαδίτη Η "χειρουργική επέμβαση" (wikipedia) έγινε στο λήμμα: Μάχη της Μόσχας. Εισαγωγή βίντεο. Προσθήκη πηγής.

Germany After WW2 | A Defeated People | Documentary on Germany in the Immediate Aftermath of WW2

https://www.youtube.com/watch?v=x8XG-nbM3BE ημερομηνία προσπέλασης 2-10-2016 Παράλληλα έγινε μικρή τροποποίηση στα σημεία του κειμένου (Μάχη της Μόσχας) Τροποποιήθηκαν τα επιρρήματα "βορείως" και "νοτίως" (του Λένινγκραντ) σε: "στα βόρεια" & "στα νότια" (λεξικό Μπαμπινιώτη)

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!

με εκτίμηση Φωτεινή Γκουντουβά!

προσθήκη πηγής[επεξεργασία κώδικα]

Καλή σας μέρα κ Μαγιολαδίτη Η "χειρουργική επέμβαση" (wikipedia) έγινε στο λήμμα: Μάχη της Μόσχας. Εισαγωγή βίντεο. Προσθήκη πηγής.

Germany After WW2 | A Defeated People | Documentary on Germany in the Immediate Aftermath of WW2

https://www.youtube.com/watch?v=x8XG-nbM3BE ημερομηνία προσπέλασης 2-10-2016

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!

με εκτίμηση Φωτεινή Γκουντουβά!

Εργασία 3ου Μαθήματος[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σας,

Στο λήμμα https://en.wikipedia.org/wiki/Eugenie_Bouchard πρόσθεσα περιεχόμενο γράφοντας το σύνδεσμο στο τέλος.

εργασία 3ης εβδομάδας[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σας,

Το λήμμα που επέλεξα είναι η “δευτεροβάθμια εξίσωση” με τη βοήθεια των τύπων του Βιέτ και πρόσθεσα την παραπομπή προς το σχολικό βιβλίο της Α΄ Λυκείου. Επιπλέον στο λήμμα που αναφερόταν στην “ Κάλυμνο” επεξεργάστηκα την παράγραφο που αναφέρεται στην αναρρίχηση στην Κάλυμνο πρόσθεσα την ηλεκτρονική παραπομπή διαδρομές αθλητικής αναρρίχησης. Chrysaleiv (συζήτηση) 14:50, 2 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Μάθημα 2, Επεξεργαστείτε τη Βικιπαίδεια[επεξεργασία κώδικα]

Επεξεργάστηκα το λήμμα: [http://"Ευρωπαϊκή%20Ένωση" https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE_%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7] στην παράγραφο με τίτλο Εκπαίδευση και επιστήμες. Το δικό μου κείμενο αφορά τις πολιτικές της ΕΕ για εκπαίδευση και κατάρτιση.

Μία δεύτερη επεξεργασία έγινε στην https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1:%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82με την εισαγωγή ενός συνδέσμου που αφορά πάλι την εκπαίδευση και κατάρτιση στην Ευρώπη. --Metkous (συζήτηση) 23:13, 2 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Εργασία για Μάθημα 3, Δραστηριοποιηθείτε τη Βικιπαίδεια[επεξεργασία κώδικα]

Έχω γράψει λήμμα για τον Ελευθέριος Ζούρος. Επίσης μπορείτε στην προσωπική μου σελίδα [| Η συνεισφορά μου] να δείτε περισσότερα για την εμπλοκή μου. Μάλιστα σε κάποιο μάθημα που δίδαξα σε μεταπτυχιακό παρότρυνα τους φοιτητές και για τη δική τους εμπλοκή. Σας ευχαριστώ πολύ για το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που έχετε οργανώσει και παρακολουθούμε. --RNAman (συζήτηση) 16:17, 4 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Δραστηριοποιηθείτε τη Βικιπαίδεια_Εργασία 3ης εβδομάδας[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σας. Στο λήμμα Σέρρες έκανα"τας Σέρρας" (της Καθαρεύουσας)αλλαγή στο καθαρευούσης και εισαγωγή παραπομπής εισαγωγή ιστότοπου ΤΕΙ Κ.μακεδονίας).

3o Μάθημα[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα σας.Έκανα κάποιες διορθώσεις και έβαλα μια παραπομπή στο λήμμα Άγνωστος Θεός.

Μάθημα 3ο Θεόδωρος Σιδηρόπουλος[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Μάριε. Επεξεργάστηκα το λήμμα "άροτρο". Έγραψα επιπλέον "ξεριζώνοντας φυτά" Τα λέμε

Γεια σας![επεξεργασία κώδικα]

Αλλαξα την τελευταία εκδοση και εβαλα ένα σύνδεσμο για να κατεβεί το Wordpress στα ελληνικά!

https://el.wikipedia.org/wiki/WordPress

Μαθήματα μέσω skype[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση :) Αλήθεια θα μπορούσα να παρακολουθήσω και γω; Πότε λήγει; Θα πάει φαντάζομαι μέχρι το καλοκαίρι σωστά; --Ανώνυμος Βικιπαιδιστής (συζήτηση) 12:26, 17 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Ανώνυμος Βικιπαιδιστής Ο α' κύκλος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Με μεγάλη χαρά στον επόμενο κύκλο να συμμετάσχεις! Εννοείται. Το πλάνο είναι κάθε κύκλος να είναι 8 εβδομάδες + 2 εβδομάδες περιθώριο για την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων. Θα στα πω και πιο αναλυτικά!-- Magioladitis (συζήτηση) 12:29, 17 Οκτωβρίου 2016 (UTC)
Εξαιρετικά! Φαντάζομαι πως αν χρειαστεί φυσικά θα μπορούσε να παραταθεί ο κύκλος των μαθημάτων αν υπάρξει ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες μέχρι το καλοκαίρι σωστά; --Ανώνυμος Βικιπαιδιστής (συζήτηση) 12:32, 17 Οκτωβρίου 2016 (UTC)
Ανώνυμος Βικιπαιδιστής Όποιος ενδιαφέρεται ας μπει στον επόμενο κύκλο μόλις ανοίξουμε πάλι τις εγγραφές. Κόσμο να έχουμε και θα το επαναλάβουμε και για τρίτο κύκλο! Επειδή τα skype meetings έχουν θέμα σχετιζόμενο με τις δραστηριότητες της εβδομάδας καλό είναι κάποιος να μη μπει μετά τη μέση του κύκλου. Βέβαια, για κάποιον έμπειρο βικιπαιδιστή τα περισσότερα είναι... ευκολάκια. Στο τέλος θα έχουμε κάποια πράγματα για Wikidata κλπ. Εστιάζουμε και πολύ στο τι θα μπορούσε να διδαχθεί.-- Magioladitis (συζήτηση) 12:37, 17 Οκτωβρίου 2016 (UTC)

Μάριε διάβασες τη σκέψη μου. Επειδή ακριβώς με ενδιαφέρουν τα wikidata, γιατί σωστά λες δεν είναι αρχάριος, γιατί δεν δημιουργείς ένα τμήμα με προχωρημένους δλδ όσους ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο μαθημάτων. Φαντάζομαι, ξέροντας πόσο καλός δάσκαλος είσαι, θα σου το ζητήσουν οι ίδιοι οι μαθητές σου :)Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι μόνο τα wikidata, είναι η πολιτική, τα commons, το βικιλεξικό και τόσα άλλα...! --Ανώνυμος Βικιπαιδιστής (συζήτηση) 12:41, 17 Οκτωβρίου 2016 (UTC)