Συζήτηση χρήστη:Iolagoud

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Iolagoud, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Γεια χαρά, και καλωσήρθες στη Βικιπαίδεια. Αφαίρεσα τις εκτιμήσεις καταρχήν για το λόγο ότι σε πολλά άρθρα για ελληνικές πόλεις προστίθενται συχνά προσωπικές εκτιμήσεις για τον πληθυσμό (συνήθως για να αυξηθεί, ή, στην περίπτωση κάποιου συντάκτη από τη Λάρισα, για να μειωθεί ο πληθυσμός του Βόλου). Είναι δηλαδή πρόβλημα που δεν αφορά εσένα προσωπικά ή την προσθήκη σου, ή ακόμα ειδικά το άρθρο της Χαλκίδας. Είναι και ο λόγος που βασιζόμαστε στην απογραφή του 2001, παρά το γεγονός ότι σίγουρα κάποια στοιχεία της θα είναι πια ξεπερασμένα (αν υπάρχει κάποια ανάλογη αξιόπιστη πηγή για πληθυσμούς πόλεων, θα ήταν πολύ χρήσιμη στη Βικιπαίδεια).

Όσον αφορά την εκτίμηση για τον πληθυσμό της Χαλκίδας του 2008, δεν αμφισβητώ την καλή πρόθεση και την ορθότητα της εκτίμησης, όμως για να περιληφθεί στο περιεχόμενο θα πρέπει να έχει δημοσιευτεί κάπου (σε κάποια (τοπική;) εφημερίδα, στο δελτίο του ΤΕΕ ή κάποιο ανάλογο έντυπο τέλος πάντων, δεν τα ξέρω καλά διότι δεν είναι και ο τομέας μου). Αυτό είναι προϋπόθεση, προκειμένου να μπορούν να επαληθεύονται τα όσα γράφονται και έχει να κάνει με δυο βασικές πολιτικές της Βικιπαίδειας, την Επαληθευσιμότητα και την αποφυγή της πρωτότυπης έρευνας. Ελπίζω οι σύνδεσμοι που υπάρχουν στην αρχή αυτής της σελίδας να σου εξηγήσουν περισσοτερο τα πράγματα. Φιλικά Badseed απάντηση 17:02, 17 Ιουνίου 2008 (UTC)[απάντηση]