Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Gnslps

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Kalatis (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα υποθετω οτι εσεις αναρτησατε την ετικετα περι συμβατοτητας του λημματος ' Αριστοτέλης Ζερβούδης' με την εγκυκλοπαιδεια. Να σας ενημερωσω οτι δεν υπαρχουν πολλοι Ελληνες ισως και κανενας που να εχουν λαβει την ανωτατη τιμητικη διακριση της Ιταλικης Δημοκρατιας και ταυτοχρονα τιτλο ευγενείας. Συνεπως ειναι αυτονοητο οτι η συνεισφορα τους στην Ελλαδα ειναι ιδιαιτερα σημαντικη. Εξ' αλλου εχουν παρατεθεί ολες οι σχετικες παραπομπες για την επαληθευση. Παρακαλω αφαιρέστε την ετικέτα. Ευχαριστω

Gnslps (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλώ διαβάστε τα κριτήρια της Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα. Προς το παρόν η ετικέτα δεν θα επιφέρει κάποια αλλαγή στο λήμμα απ όσο αντιλαμβάνομαι, όμως τα κριτήρια δεν πληρουνται καθώς οι πηγές που παραπέμπετε δεν αναφέρουν τον αναφερόμενο στο λήμμα, διαβάστε το Βικιπαίδεια:Επαληθευσιμότητα. Σας προτείνω να αφαιρέσετε πηγές από blog και ιστολόγια που δεν είναι αξιόπιστα (βλ. Βικιπαίδεια:Επαληθευσιμότητα#Αξιόπιστες πηγές) και ότι κείμενο δεν επαληθεύεται από πηγή. Θα υπάρξει κοινή συζήτηση για όλους τους χρήστες της κοινότητα για να είναι αντικειμενική η διαδικασία. Ευχαριστώ!Καλή συνέχεια!

Kalatis (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας, ολες οι πηγες εκτός απο μια που αναφερεται σε καθαρα ιστορικο γεγονος (U-557) αναφερουν ξεκαθαρα τον αναφερόμενο στο λήμμα. Επιπλέον μια αναφορα απο blog συνδεεται αμεσα με την παρασημοφορηση του αναφερομενου στο λημμα και επιβεβαιωνεται/διασταυρωνεται απο τις αλλες παραπομπες για το ιδιο θεμα. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.Απαντήστε στο "Ετικετα"