Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Gnslps

ΑΝώΔυΝος (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα σας. Ο Μπιμπισίδης είναι διεθνής επί σειρά ετών και ως εκ τούτου πληροί τα σχετικά κριτήρια. Επιπρόσθετα, η ενέργειά σας να τοποθετήσετε πινακίδα διαγραφής δίχως να ενημερώσετε το συντάκτη που έχει δημιουργήσει το λήμμα, αντίκειται στις αρχές της ΒΠ. Συνιστώ να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους του εγχειρήματος. Η πινακίδα αφαιρείται και παρακαλώ πολύ να μην επανέλθει. Καλές συνεισφορές,

Gnslps (συζήτησησυνεισφορές)

Χαίρετε! Όταν προστίθεται ένα πρότυπο δεν επιτρέπεται να διαγράφεται αυθαίρετα από το συντάκτη. Το ότι δεν σας ενημέρωσα αποτελεί λάθος βιασύνης και δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω για πρότυπο εγκυκλοπαιδικότητας, οπότε παρακαλώ ανατρέξτε στις οδηγίες. Στις συνεισφορές μου πράττω με καλή πρόθεση και όχι δόλο και θα παρακαλούσα να με αντιμετωπίζεται αναλόγως.Ευχαριστώ!

ΑΝώΔυΝος (συζήτησησυνεισφορές)

Δε μιλησα για δολο αλλά για αυθαιρετη κινηση. Η εκληνικη βικιπαιδεια πασχει σημαντικα απο λήμματα αθλητισμου και κινήσεις σαν τη δικη σας αποττεπουν και απογοητευουν συντακτες με προθεση συνεισφοράς. Θα σηκωσω το γαντι που πεταξατε και δε θα αφαιρεσω τα προυυπσ αλλά περιμενω άμεσα να επιχειρηματολογησετε στη σελίδα του λημματος σχετικα νε τη μη εγκυκλοπαιδικοτητα του βιογραφουμενου.

Απαντήστε στο "Κυριάκος Μπιμπισίδης"