Συζήτηση χρήστη:Gbartzis

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Gbartzis, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! - Αχρήστης 22:35, 19 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

Βιογραφικά[επεξεργασία κώδικα]

Μην ανησυχείτε, η αρχή είναι λίγο δύσκολη. Για να δημιουργήσετε μία νέα σελίδα πρέπει να πληκτρολογήσετε τον τίτλο που σας ενδιαφέρει στην αναζήτηση. Εφόσον η σελίδα αυτή δεν υπάρχει, θα εμφανιστεί ένας κόκκινος σύνδεσμος προς αυτήν. Κάνοντας κλίκ πάνω στο σύνδεσμο δημιουργείτε μία νέα σελίδα. Είδα ότι χτες προσπαθήσατε να ανεβάσετε το βιογραφικό σας όπως αυτό είναι δημοσιευμένο στον διαδικτυακό σας τόπο. Αυτό δεν επιτρέπεται για δυο λόγους:

  1. ότι ανεβάζετε στη Βικιπαίδεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε άλλον αρκεί να αναφέρει ως πηγή τη ΒΠ.Κοιτάξτε και το Βικιπαίδεια:Πνευματικά δικαιώματα. Αυτό σημαίνει δεν μπορούμε να ανεβάζουμε στη Βικιπαίδεια άρθρα που είναι ήδη δημοσιευμένα εκτός αν έχουμε έγγραφη άδεια από τον δημιουργό τους. Εάν σας ενδιαφέρει αυτό αφήστε ένα μήνυμα στον χρήστης:Γεράκι ή στον χρήστης:Badseed για να σας εξηγήσουν τί ακριβώς χρειάζονται.
  2. για λόγους αντικειμενικότητας και αποφυγής της αυτοπροβολής δεν επιτρέπουμε την ανάρτηση αυτοβιογραφικών άρθρων.

για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να ξαναρωτήσετε και στην αγορά! Φιλικά Αχρήστης 11:46, 20 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)