Συζήτηση χρήστη:Falakri-Tragoudistria

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Falakri-Tragoudistria, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 16:07, 8 Απριλίου 2011 (UTC)

Γειά σας! Σας παρακαλώ μην αναιρείτε χωρίς συγκεκριμένο λόγο τις επεξεργασίες άλλων χρηστών. Ευχαριστώ--Diu 21:36, 7 Απριλίου 2011 (UTC)

Γειά σας επίσης, Αυτό που λέτε να μην το κάνετε εσείς.
Δεν σβήνεται η άποψη/γνώμη. Οι ψήφοι των ip δεν γίνονται δεκτοί για ευνόητους λόγους στην ψηφοφορία γι'αυτό και διαγράφεται συμβολικά η ψήφος. Τώρα αν θέλετε αν αφαιρέσετε την γραμμή κάντε το.--Diu 21:47, 7 Απριλίου 2011 (UTC)

Η διαγραφή της λέξης είναι παράβαση του κανονισμού της βικιπαίδειας και καταπάτηση των δικαιωμάτων του χρήστη που εξέφρασε την γνώμη του.

λάθος![επεξεργασία κώδικα]

Λάθος εκ παραδρομής... :Ο Και πάνω που ετοιμαζόμουν να αφήσω μήνυμα..! - Αχρήστης 22:06, 7 Απριλίου 2011 (UTC) (Μπορείτε να υπογράφετε με το πλήκτρο ~ 4 φορές ή με το κουμπάκι της υπογραφής)

Παρακαλώ μη με ειδοποιείτε για κάθε τι. Ο ποιητής εργάζεται κοιμάται.

! κάτι μου μυρίζει. πουφ!...

Απονομή[επεξεργασία κώδικα]

Ευχαριστώ για την αφιέρωση του τραγουδιού που κάποτε μου άρεσε αρκετά. Φλου κατάσταση, γενικώς... Dimitrisss 00:13, 8 Απριλίου 2011 (UTC)

Σου αφιερώνω κι εγώ αυτό το τραγούδι. Ελπίζω να σ' αρέσει. Dimitrisss 00:33, 8 Απριλίου 2011 (UTC)