Συζήτηση χρήστη:Alphaline

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Alphaline, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Iordanis 777ακούω 11:31, 9 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Από πού αντιγράφετε τα κείμενα?--ΗΠΣΤΓ 10:17, 22 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Μου γράψατε στο e-mail μου: Καλημέρα δεν μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου, γιατί δεν μπορώ να Στέλνω άρθρα και στις δύο ηλεκτρονικές εγκυκλοπαίδειες ( Βικι & live ).

Δεύτερο θέλω να σε πληροφορήσω, ότι διατηρούμε βιβλιοθήκη με αρχεία για Αργειακές μελέτες και τρίτο ότι εγώ προσωπικά είμαι επιμελητής εκδόσεων Και έχουν εκδοθεί πολλά βιβλία με ιστορικές έρευνες δικές μου.

Ευχαριστώ

Τάσος Τσάγκος

  • Για το πρώτο: Δέν είπα καθόλου αυτό που καταλάβατε...κι αν δεν το καταλάβατε κάποιο λόγο θα έχετε!
  • Για το δεύτερο:Συγχαριτήρια για το αρχείο σας...αλλά δέν βλέπω τί σχέση έχει με αυτό που είπα!
  • Για το τρίτο:Ακόμα και εάν το υλικό είναι δικό σου, απο την στιγμή που το αναρτάς στην Live και στην συνέχεια το κάνεις copy-paste στην Βίκι, πρέπει πάντα να βάζεις το πρότυπο που δείχνει ότι είναι μεταφορά απο την Livepedia.
  • Και τέταρτο θέμα (δικό μου τώρα) δέν μιλώ στον πληθυντικό όχι από τάκτ (μια και εσείς μου μιλάτε στον ενικό), αλλά για τον απλό λόγο πως μιλώ σε μιά οντότητα νομική (μία εταιρεία είναι μια οντότητα νομική και όχι φυσική) και εδώ φίλτατοι είναι το ηθικό πρόβλημα!--Iordanis 777ακούω 07:59, 23 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)[απάντηση]