Συζήτηση χρήστη:46.176.123.175

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλησπέρα,

Είναι προφανές με βάση το ιστορικό συνεισφορών σας ότι έχετε τη διάθεση και τις γνώσεις να προσφέρετε στην Βικιπαίδεια. Σας καλωσορίζω λοιπόν και σας θυμίζω ότι μπορείτε και να εγγραφείτε ώστε να αποκτήσετε έναν δικό σας λογαριασμό χρήστη.

Παρεπιπτόντως, σε ό,τι αφορά τις διορθώσεις σας στην Ολυμπία Οδό, αν και ορθές, καλό θα ήταν να προσθέσετε και κάποια πηγή αν μπορείτε να βρείτε. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με οποιονδήποτε άλλο συντάκτη! Esslet (συζήτηση) 13:29, 3 Σεπτεμβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.