Συζήτηση χρήστη:Χρυσανθόπουλος Σπύρος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

Χρυσανθόπουλος Σπύρος, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου είναι χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Vagrand (συζήτηση) 15:19, 16 Μαρτίου 2013 (UTC)

Πνευματικά δικαιώματα[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ σταμάτα να δημιουργείς λήμματα αντιγράφοντάς τα από άλλες ιστοσελίδες. Παραβιάζεις πνευματικά δικαιώματα και αυτό δεν επιτρέπεται στη Βικιπαίδεια: "Περιεχόμενο που παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα θα διαγράφεται". --Ttzavarasσυζήτηση 15:11, 16 Μαρτίου 2013 (UTC)

Η αντιγραφή κειμένων απαγορεύεται στην βικιπαίδεια. Μόνο από ελεύθερο περιεχόμενο επιτρέπεται, όταν αυτό δηλώνεται με σαφήνεια. Προσπαθήστε να γράψετε με δικά σας λόγια, παραθέτοντας κάτω από μια υποενότητα ==Πηγές== τους συνδέσμους προς τα κείμενα στα οποία βασιστήκατε για να γράψετε το λήμμα.--Vagrand (συζήτηση) 15:19, 16 Μαρτίου 2013 (UTC)

Ευχαριστώ πολύ για την ειδοποίηση περί αλλαγής εδρών του Ευρωκοινοβουλίου. Δεν θα ήταν δύσκολο για εμένα να κάνω τις σχετικές διορθώσεις, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα να τις κάνετε εσείς, για να μάθετε κιόλας τις ανάλογες διαδικασίες! Μη φοβάστε αν κάνετε λάθη, εδώ θα είμαστε όλοι και, αν γίνουν λάθη, θα διορθωθούν πολύ γρήγορα. Τολμήστε το λοιπόν, δεν μπορείτε να κάνετε "ζημιά" στη Βικιπαίδεια, όλα εδώ διορθώνονται! --Ttzavarasσυζήτηση 08:34, 31 Μαρτίου 2013 (UTC)

Δεν αντιλαμβάνομαι σε τι πρέπει να με πείσετε: Ότι ο ολυμπιονίκης αναφέρεται ως Ίκαρος ή Ικάριος; Μα δεν το αμφισβητώ, αυτό που διόρθωσα ήταν το εσφαλμένο λινκ: [[Ίκαρος ή Ικάριος]] και το μετέτρεψα σε [[Ίκαρος]] ή Ικάριος. γιατί στον τίτλο ενός λήμματος δεν μπορεί να υπάρχει διάζευξη. Επομένως ποια είναι η αντίρρησή σας; --Ttzavarasσυζήτηση 16:23, 17 Ιουλίου 2014 (UTC)

Το μήνυμα που άφησες στη σελίδα συζήτησής μου (α) Δεν αφορά εμένα (β) Συνιστά κατάφωρη προσωπική επίθεση. Μην απορήσεις αν δεις καμιά φραγή. --Ttzavarasσυζήτηση 16:24, 18 Ιουλίου 2014 (UTC)