Συζήτηση χρήστη:Άλαν13

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.

Σχετικά με αυτό τον πίνακα

Προηγούμενη συζήτηση αρχειοθετήθηκε στη Συζήτηση χρήστη:Άλαν13/Αρχείο 1 στις 2020-10-15.







188.73.195.153 (συζήτησησυνεισφορές)

εισαι τραγική περίπτωση,μας ζαλίζεις τον έρωτα που φεύγεις και μετά ψηφίζεις τον Cinadon. Είσαι τρολακας από τους λίγους

Άλαν13 (συζήτησησυνεισφορές)

Και τώρα τι ? Λες να επηρεαστώ σε οτιδήποτε από τη μπαρούφα σου?

Άλαν13 (συζήτησησυνεισφορές)

ρε @Chalk19 γιατί το κουράζεις τόσο?

Δε κρατιέσαι να μην ασχοληθείς μαζί μου μια φορά ? Το είπε ο Glorious αυτό που ήθελες, τον ευχαρίστησες και απλά το επαναλαμβάνεις τώρα.

Όταν κλείνεις το μάτι στις βρισιές που έρχονται για μένα στις σελίδες συζήτησης σου στη γαλλική, την ιταλική και σε όλες τις ξεκάρφωτες ΒΠ, είναι καλά. Όταν λες πως αυτό : Μόνο εγώ θα σε φτιάξω όταν αποφασίσω καραγκιόζη. δεν είναι προσωπική επίθεση και συνεισφορά vm και υποδεικνύεις στο Kalogeropoulos να με φράξει και το κάνει με αστείο Κ3Ε είναι πάλι όλα καλά. Και τώρα σε πείραξε που μετά την αποχώρηση μου έχω κάνει 4 συνεισφορές και καμία εξ αυτών σε λήμμα γιατί απάντησα στις αιτιάσεις του Diu.

Και τι θες τελοσπάντων ? Για μένα το εγχείρημα έχει πεθάνει και ούτε που θα με δείτε ποτέ ξανά. Και ναι είτε σου αρέσει είτε όχι, αν με ρωτήσεις κάποιος : "αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με τη ελληνική ΒΠ" θα του πω "όχι φυσικά" και αν είναι μέσα και σκέφτεται αν θα παραμείνει θα του πω : "τρέχα μακριά και μη κοιτάξεις πίσω". Δε θα του έλεγα το ίδιο για το αγγλικό εγχείρημα και ίσως αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να πιστεύω πως πλέον που δε θα με βλέπεις ούτε ζωγραφιστό εδώ μέσα θα σταματήσεις να βλέπεις φαντάσματα και να ασχολείσαι μαζί μου, το αν σου μείνει σχετική εμμονή είναι δικό σου θέμα.

Το μόνο που κρατάω από αυτή τη περιπέτεια εδώ είναι πως οι μπαρούφες σας ευτυχώς δε με έχουν αλλάξει καθόλου.

Απαντήστε στο "Γειά"
My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί δεν κάνεις checkuser; Ήρεμα ρωτάω. : ) Μην τα πάρεις!

Άλαν13 (συζήτησησυνεισφορές)

Αν είχες διαβάσει το τελευταίο μήνυμά μου - όχι απόκρυψη - θα είχες την απάντηση. Το βασικότερο όταν είσαι χρήστης-checkuser είναι πως μπορείς να δεις τις IPs που κρύβονται πίσω από το όνομα του account, όταν μιλάμε για IPs που είναι ορατές είναι πανεύκολο να διαπιστωθεί, δεν χρειαζόμαστε την βοήθεια των checkuser χρηστών και επίσης βάσει πολιτικής του checkuser αποφεύγουν οι checkusers που εξετάζουν τα αιτήματα να συσχετίζουν σαφώς IPs με account, αλλά accounts μεταξύ τους. Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο το τι κάνει ο καθένας ο εδώ μέσα, ο ισόβιος διαχειριστής Καλογερόπουλος (από το 2005 αν δε ξέρεις), ο Chalk που δε συνεισφέρει σχεδόν πότε, που έχει κατασκηνώσει στο Σημειωματάριο Διαχειριστών, στην Αγορά, σε ό,τι σελίδα υποψήφια για διαγραφή υπάρχει και τους δουλεύει όλους, πουλάει συνεχώς πνεύμα. Ο κατά τα άλλα πανέξυπνος Chalk δε θα κατεύθυνε τον Kalogeropoulos εκεί όπου ήθελε ? δε το νομίζω, εδώ του κάνει πλάκα ο VM με ακάουντς με νικ Μπλε και Ροζ Μπαντονέτες. Όπως πολύ εύστοχα είπε και η Δώρα, έχει κουραστεί από τα πάρα πολλά χρόνια διαχείρισης και πλέον ξεπερνάει τα θέματα γρήγορα ή δεν ασχολείται και καθόλου. Κλειδώνει τα λήμματα σε τυχαία έκδοση και η απάντηση του είναι : "αυτό είναι αδιάφορο, παγερά και παντελώς αδιάφορο". Για να καταλάβεις για τη γενικότερη κατρακύλα που υπάρχει στο εγχείρημα, χρήστες στη πρώτη διαφωνία που είχα μεταξύ τους πάνε και παρακαλάνε διαχειριστές να με φράξουν ενώ παράλληλα μιλούν και μαζί μου για τη διαφωνία λες και δε θα το έβλεπα αυτό που κάνουν, ο Chalk ανοίγει θέμα στο Σημειωματάριο Διαχειριστών για αναιρέσεις που έκανα εκεί λες και δε μπορούν να το δουν όσοι το επισκεφτούν και για να υποστηρίξει πως πρόκειται για τρολική συμπεριφορά καρφώνει και ένα τρολάρισμα που όντως είχα κάνει και το έχω παραδεχτεί φυσικά. Ποταπές συμπεριφορές και ρουφιανιλίκια, διαχειριστές που κάνουν ό,τι γουστάρουν και θεωρούν τους ίδιους ικανότερους να αποφασίσουν από τη πλειοψηφία του εγχειρήματος. Για όλα αυτά και πολλά ακόμη, δε θα συνεχίσω να είμαι χρήστης του εγχειρήματος, γιατί ανησυχώ πως αν συνεχίσω μια μέρα θα γίνω σαν αυτούς και δε θέλω να φτάσω σε σημείο να "φέρνω" σε τίποτα σε έναν αηδιαστικό ρουφιάνο που έχει κατασκηνώσει στο Σημειωματάριο διαχειριστών και ζητάει κεφάλια άλλων χρηστών. Και να θυμάσαι το μυαλό σου μπορεί να "χαλάσει" αν με τη καθημερινή τριβή φτάσεις σε σημείο να θεωρείς τις παραπάνω συμπεριφορές σαν καλές συμπεριφορές.

Ciao

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Μισό λεπτό.

1. Δεν παίρνω το μέρος της μίας ή της άλλης πλευράς, και με κανέναν τρόπο. Αυτό το δηλώνω ρητά.

2. Εγώ είμαι αρκετά νεος εδώ. Έχω την εντύπωση ότι όλοι (μηδενός εξαιρουμένου) είσαστε "ανώτεροι" κατά έναν τρόπο. Cool, δεν τρέχει τίποτα.....

3. Ο χρήστης κος Geraki είναι ο "πιο πάνω" από όλους μας.

Ναι, okay, με τις Αρχές της ισότητας και συναδελφικότητας, εν δυνάμει είμαστε όλοι ίσοι. Αλλά τουλάχιστον από εμπειρία....

Τώρα, απορία.

Γιατί θα πρέπει ο ένας να πικραίνει τον άλλον; Νηπιαγωγείο είμαστε; Πρέπει να καταφεύγουμε στην διαιτησία;

Γιατί έχω την εντύπωση ότι ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε. Στρατιώτες. Όλοι ίσοι. Κι ορισμένα παιδιά με το δικαίωμα να προστατεύουν το Εγχείρημα από ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ επιθέσεις. Γιατί βγάζουμε τα μάτια μας - μόνοι μας, ακριβώς;

Σε παρακαλώ.

1. Καθένας είναι πολύτιμος εδώ, κατά την άποψή μου. Αν έπαψες να νιώθεις σπίτι σου την Βικιπαίδεια, τότε φύγε. Μα άκου με.... Κάτσε λίγο off, να ηρεμήσεις, και σκέψου αν σου αρέσει η προσφορά. Στην πραγματικότητα δεν προσφέρουμε, εγώ σε εσένα - κι εσύ, σε εμένα, αλλά ταυτόχρονα οι δύο μας προσφέρουμε στον εμπλουτισμό μιας Εγκυκλοπαίδειας.

2. Ανακάλεσε ονόματα και χαρακτηρισμούς, δηλώνοντάς το. Όχι για προσβολές ή (τυχόν) μηνύσεις. Αλλά έτσι, πιστεύω, θα ηρεμήσουν τα πνεύματα. Και κάποιος θα πρέπει να κάνει την αρχή στην πτώση του εγωισμού.

Τώρα.

Μπορώ παντού να γράψω τα ίδια. Να παρακαλέσω όλους να κάνουν "όπισθεν". Όπως το κάνω τώρα. Σε εσένα κύριε συνάδελφε. Όμως θα με διαβάσουν (υποθέτω!) ......

Δεν είμαι ειρηνοποιός. Και δεν είναι δουλειά μου, αυτό. Όμως στεναχωριέμαι. Αντί στην Αγορά ή το Σημειωματάριο Διαχειριστών να είμαστε ομάδα, πολλές φορές βλέπω σε σελίδες χρηστών, επιθέσεις. Αντί το ελληνικό τμήμα να βγαίνουμε μπροστά - ενωμένοι, προσπαθούμε να δικαιώνουμε την φήμη.....

Παράδειγμα. Τώρα σε βρίζω. Με βρίζεις. Αχ, τι ωραία που περνάμε! Ε; Κι έρχεται ο "πρώτος" της πχ Αγγλικής ομάδας και μας πιάνει από το αυτί. Μόνο τότε θα ενωθούμε "εναντίον" του; Μόνοι μας δεν μπορούμε να δουλεύουμε αρμονικά; Σε συνεργασία;

Θα έπρεπε να είναι κρυφά τα mails και ξαφνικά να βγουν αναγκαστικά, από τους ιδρυτές της Βικιπαίδειας. Και να γίνει μια Παγκόσμια σύγκριση. Να δούμε που θα βρισκόμασταν.

Εν κατακλείδι.

Κι εν πάση περιπτώσει, δεν είμαστε δικαστήριο, εδώ. Δεν μπορούμε να έχουμε "επιτροπή πειθαρχικού". Αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να δημιουργηθεί, κατόπιν αδείας - πάντα, μια σελίδα ΕΙΔΙΚΑ για παρόμοια παράπονα.

Δηλαδή.

1. Ήρθα και έβρισα την μητέρα σου. Πας στην σελίδα - το λες, και αποκλείομαι δια παντός από την Εγκυκλοπαίδεια. Και με μελλοντικές IP's / e-mails / θέσεις χάρτη κλπ. Αυτό να ισχύει αν πήγες να κάνεις μια εργασία και εγώ σου την κατέστρεψα με κάθε τρόπο. Κι επίσης για το αν έχω την δύναμη, και σε μπλόκαρα άδικα.... Ή αν σε μπλόκαρα και εσύ μου επιτέθηκες. Ή αν παραβιάζω τους κανόνες - μου το επισημαίνεις - αλλά εγώ το συνεχίζω.

Και 2. Σε αυτή την σελίδα να μπορεί να γράψει κάποιος ακόμη και.....με κιμωλία! Ακόμα και με διεγραμμένο προφίλ (που λέει ο λόγος)!!!!!

Ελπίζω να νιώθεις ότι δεν είμαι ούτε υπέρ αλλά ούτε και κατά σου. Προσπάθησα για την χρυσή τομή. Δεν υποστηρίζω κανέναν, αλλά στεναχωριέμαι με όλους σας.

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

ΥΓ: Σε ότι με αφορά, η επόμενη επισήμανση θα ήταν "επίλυση". Άλαν 13 εσύ μπορείς να αποκρύψεις το θέμα, αν θες. Ευχαριστώ γενικότερα, και συγγνώμη για την επέμβαση.

2A02:587:8008:E300:758B:6FF2:1CCE:1083 (συζήτησησυνεισφορές)

Είσαι μεγάλο τρολ εσύ. Νικολάκι ξαναέλα να μας δείξεις τη φανέλα.

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Ιδού τι εννοούσα....... Και τώρα παει ο χρήστης - ιδιοκτήτης της σελίδας, σε αυτή την ειδική σελίδα και τελειώνει το ζήτημα, once and for ever....... : )

My Cozmos (συζήτησησυνεισφορές)

Καλή σας νύχτα. Κι όταν φτιάξει η καρδιά κι αγαπήσουμε τους ανθρώπους, τα ξαναλέμε..... : )

94.66.223.84 (συζήτησησυνεισφορές)

Καληνύχτα,τα λέμε αύριο

Απαντήστε στο "Απορία..."
Δεν υπάρχουν παλαιότερα θέματα