Συζήτηση κατηγορίας:Διατροφή

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Οργάνωσα λίγο τις κατηγορίες που σχετίζονται με το θέμα, αφού υπήρχαν 5-6 άρθρα που ανήκαν τελικά εδώ. Ίσως θα έπρεπε να μπει η σύνδεση προς τη κατηγορία στην κεντρική σελίδα. Ξέρω, είναι λίγα τα άρθρα που υπάρχουν, αλλά υπάρχουν στη κεντρική σελίδα ήδη συνδέσεις προς κατηγορίες με λιγοτερα άρθρα. Επιπλέον, το θέμα Διατροφή ενδιαφέρει αρκετό κόσμο, και θα μπορούσαν να γραφτούν πολλά άρθρα που να σχετίζονται με αυτή (συστατικά, φαγητά, ποτά κ.λ.π.).--Mik (usurped) 19:31, 3 Ιουν. 2005 (UTC)

Προβληματίστικα και το έβαλα προσωρινά στις Θετικές και Φυσικές Επιστήμες. Αν σκέφτεσε κάτι καλύτερο... —Geraki μήνυμα2005-06-3 T 20:04 Z

Μάλλον αυτή είναι η καταλληλότερη. Αλλά πάλι δεν ταιριάζει εντελώς. Μέχρι να γίνει κάποια ομάδα κατηγοριών του στυλ "λοιπά" καλά είναι εκεί νομίζω.--Mik (usurped) 23:40, 3 Ιουν. 2005 (UTC)

Στην αγγλικη παντως το εχουν στην κατηγορία πολιτισμός. Νομιζω οτι εκει ειναι και το πιο σωστο. Για παραδειγμα η Φέτα (Τυρί) στην αγγλικη Βικιπαιδεία ανηκει στην κατηγορία ελληνικη κουζίνα που ανηκει στον ελληνικο πολιτισμο. --Nakos2208 08:42, 4 Ιουν. 2005 (UTC)