Συζήτηση Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Αττική

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ως ξεκάθαρα θεματική Βικιεπιχείρηση διαρκείας, καλύτερα να έχει ξεκάθαρο όνομα με το θέμα της, δηλ. Επιχείρηση Αττική. — Geraki ΣΜ 22:15, 17 Αυγούστου 2008 (UTC)

Ασάφειες[επεξεργασία κώδικα]

Γενικά δεν ξέρω που βασίζονται οι πληροφορίες σχετικά με τις ζώνες του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών, αλλά επικρατεί ένα μπάχαλο. Χάρτες, πίνακες και πρότυπα τα οποία δεν συμφωνούν μεταξύ τους είναι διάσπαρτα στα σχετικά άρθρα τα οποία μπερδεύουν τους αναγνώστες και δημιουργούν πλήρη σύγχηση. Επίσης βλέπουμε και πληροφορίες οι οποίες πραγματικά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Την Καλλιθέα να συμπεριλαμβάνεται στα δυτικά προάστια και όχι στα νότια, το Γαλάτσι που είναι παραδοσιακά το πρώτο βόρειο προάστιο της Αθήνας αλλού να μην υπάρχει σε καμία κατηγορία ενώ σε κάποιο χάρτη να υπάγεται στα δυτικά προάστια (δηλαδή κατά μία άποψη Γαλάτσι, Καλλιθέα και Περιστέρι είναι γειτονικοί δήμοι της δυτικής Αθήνας!!!!!), ενώ Ζωγράφου, Παπάγου κτλ που είναι ανατολικά προάστια να συμεριλαμβάνονται με το ζόρι στα βορειοανατολικά και νοτιοανατολικά προάστια. Πραγματικά μπάχαλο.... - Κυνίσκος 21:31, 14 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Ναι έχετε δίκιο είναι παραμελημένα ορισμένα πρότυπα λόγω ελλιπούς συμμετοχής. Αποτελεί μια υποτυπώδη προσπάθεια διευθέτησης ενοτήτων με σκοπό τη συγκέντρωση πληροφοριών σε κάθε οικιστική ενότητα. Θα θέλατε να δηλώσετε συμμετοχή στο εγχείρημα και να δώσετε κατευθύνσεις για τη βελτίωσή του;--Dimorsitanos 05:08, 15 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)